Premieră în week-end, la Teatrul Colibri Craiova

0
151

Un nou spectacol intră, la sfârșitul acestei săptămâni, în repertoriul Teatrului pentru copii și tineret Colibri Craiova.

Sâmbătă, 09 decembrie, de la ora 18:00 ne bucurăm de premiera spectacolului „Pupăza din tei“, scenariul și regia: Cristian Mitescu, scenografia: Eugenia Tărășescu – Jianu, orchestrația muzicală: Viorel Andrinoiu, asistent de regie și coregrafia: Ionuț Sergiu – Anghel, cu actorii: Marin Fagu, Andreea Ionescu, Adriana Ioncu, Oana Stancu.
Următoarea reprezentație poate fi văzută duminică, 10 decembrie, la ora 11:00.

„Spectacolul este unul de prezentare a porturilor, obiceiurilor şi poveştilor populare româneşti. Momentele de virtuozitate sunt puse în evidenţă de dansurile căluşarilor, ale oșenilor, precum şi de taraful în miniatură. Cine ar putea să povestească mai bine decât marele nostru povestitor Ion Creangă, autorul nemuritoarelor „Amintiri din copilărie“? Scenariul este o pildă dată copiilor neascultători şi leneşi. Nică, personajul nostru principal, se hotărăşte să scape de „pupăza din tei“, care îl trezea în fiecare dimineaţă ca un ceasornic. Aşa că, într-o dimineaţă, prinse pupăza în căciulă şi ce se gândi el… să o ducă la târg să o vândă. În final, Nică nu reuşeşte să vândă pupăza şi se întoarce acasă resemnat din lunga lui peripeţie.“ – Cristian Mitescu (regizor)

Continuă, de asemenea, campania „Du povestea mai departe“ – campanie de colectare cărți, jucării și rechizite pentru a fi dăruite copiilor defavorizați, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, derulată în parteneriat cu Cornul Abundenței, Asociația „Bucurie pentru viață“ și Logiscool Craiova. Donații se pot face în foyerul teatrului, până la 15 decembrie 2023.

Biletele se pot procura de la Agenția Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 / 16:00 – 19:00, iar duminica, între 10:00 – 13:00. Preț bilet premieră: 20 lei / pers.; preț reprezentație duminică – 13 lei / pers. Mai multe informații se pot obține la tel.: 0251.412.473.

După începerea spectacolelor, accesul în sală nu mai este permis! Persoanele care au bilete și întârzie le pot reprograma la următoarele spectacole.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.