Premieră la Craiova! Diamond Gala aduce excelenta la cel mai mare nivel

0
1840

Aly EVENTS Planner, aduce prin premierea excelenței, parcursurile profesionale și recunoașterea performanțelor personalităților și instituțiilor publice din domenii precum modă, frumusețe & sănătate, cultură și spectacole, sport, foto/video, antreprenoriat, dar și administrație locală.

Primarul Olguța Vasilescu a demonstrat angajamentul față comunitatea locală și a implementat o serie de inițiative menite să îmbunătățească calitatea orașului. De la proiecte de infrastructură și dezvoltare urbană la programe sociale și culturale, administrația sa a avut un impact semnificativ asupra comunității.
Diamond Gala vine cu o recunoaștere din partea craiovenilor față de activitatea și realizările doamnei Olguta Vasilescu.

Anamaria Prodan, Corina Chiriac, dar și alte personalități din diverse domenii de activitate își vor face apariția pe covorul roșu la cel mai modern și elegant eveniment din Bănie
Evenimentul este găzduit de Bellagio Room, din cadrul complexului de evenimente Hanul Andritei .

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.