Premiera „Logodnicul din lună” la Opera Craiova

0
55

Iubitorii muzicii sunt invitați, în zilele de 14 și 21 februarie 2021, la două reprezentații pline de emoție și umor. 

Premiera începutului de an la Opera Română Craiova este opereta „Logodnicul din lună”, de Eduard Künneke, pe un libret de Herman Haller și Fritz Oliven, după o comedie de Max Kempner-Hochstädt.

Spectacolul regizat de Laurențiu Nicu, care este și realizatorul coregrafiei, cu o scenografie semnată de Răsvan Drăgănescu, va fi prezentat publicului în zilele de 14 și 21 februarie 2021, începând cu ora 19.00, în sala Amza Pellea a Teatrului Național Marin Sorescu.

Cele două reprezentaţii care îl vor avea la conducerea muzicală pe maestrul Dumitru Cârciumaru, îi vor reuni, alături de Orchestra Operei Române Craiova, pe artiștii Renata Vari, Mariana Bulicanu (Julia de Weert), Petrișor Efrem (August Kuhbrot, Străinul I), Anca Țecu, Noemi Modra (Hannchen), Dragoș Drăniceanu (Roderich de Weert, Străinul II), Daniel Cornescu, Ioan Cherata (Josef Kuhbrot), Mihaela Popa (Wilhelmine Kuhbrot), Laurențiu Nicu (Egon von Wildenhagen), Adrian Grădinaru (Karl), Serghei Doroș (Hans) și Erna Marin, Alina Onofrei, Alexandra Iordache, Amina Almahadin (cameriste).

Premiera a stârnit interesul craiovenilor: biletele pentru spectacolul din 14 februarie s-au epuizat la scurt timp de la punerea în vânzare, iar pentru reprezentația din 21 februarie mai sunt disponibile doar câteva locuri. Acestea pot fi achiziționate online:

http://bilete.operacraiova.ro/en/show/46/detail

sau la agenția de bilete a Operei Române Craiova, strada Mihai Viteazul nr. 7, telefon 0351.442.471, e-mail: agentiadebilete@operacraiova.ro.

Cei care doresc să participe la eveniment trebuie să respecte măsurile de protecție: păstrarea distanței față de ceilalți spectatori, dezinfectarea mâinilor la intrare, purtarea măștii de protecție și respectarea locurilor indicate pe bilet, iar accesul la spectacol este permis persoanelor cu o temperatură de maxim 37.3 grade Celsius. Organizatorii îi asigură pe spectatori că iau toate măsurile pentru siguranța celor prezenți.

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Nicolae Giugea, candidatul PNL la functia de Primar al Craiovei : Craiova este o feuda pe persoana fizica a familiei Olga-Manda si noi vom schimba asta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.