Premierul Ciucă, despre a doua cerere de plată din PNRR: Avem șanse reale ca în perioada imediat următoare să clarificăm aspectele tehnice

0
150

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, joi, că există șanse reale ca în perioada imediat următoare să fie clarificate aspectele tehnice legate de cererea de plată numărul 2 din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), astfel încât România să poată beneficia de această finanțare. În ceea ce privește cea de-a treia cerere de plată, Premierul Nicolae Ciucă a precizat că aceasta va fi depusă până la finalul primului semestru.

„În ce privește cererea de plată numărul 2, am avut discuții la nivelul ministerelor de linie, am discutat și cu reprezentanții Comisiei Europene. Avem șanse reale ca în perioada imediat următoar esă clarificăm aspectele tehnice și să finalizăm ceea ce ne-am asumat, astfel încât să putem să beneficiem de finanțare pe cererea de plată numărul 2, concomitent cu continuarea îndeplinirii și asumarea îndeplinirii jaloanelor pentru cererea de plată numărul 3, astfel încât ea să fie înaintată la Comisie nu mai târziu de finalul primului semestru al acestui an”, a declarat Nicolae Ciucă, în ședința de Guvern de joi.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.