Premierul Florin Cîțu ajunge azi în județul Dolj. Afla programul vizitei ..

0
118

Premierul Florin Cîţu soseste azi la Craiova însoţit de ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei – Cseke Attila şi de ministrul Apărării Naţionale – Nicolae Ciucă. Alături de preşedintele PNL Dolj, deputatul Ștefan Stoica, şi de alţi parlamentarii PNL şi USR de Dolj prim-ministrul Cîţu şi cei doi miniştri vor merge la Colegiul Naţional „Carol I“, pentru a vizita una dintre cele mai prestigioase unităţi de învăţământ din Oltenia.

Pe parcursul vizitie, premierul va participa la semnarea contractului pentru începerea lucrărilor pentru reabilitarea Colegiului Național Carol I,apoi va vizita Tronsonul I al Drumului Expres Craiova-Pitesti si se va intalni cu primarii din județul Dolj.

Citeste si :  Ambasadorul SUA, ES domnul Adrian Zuckerman, a vizitat, astazi, municipiul Calafat

Reabilitarea Colegiului Carol I a fost castigata de firma Construcții Erbașu SA din Bucureşti, care a câştigat licitaţia de aproape 93 de milioane de lei. Construcții Erbașu SA, care a fost singura ofertantă, va avea la dispoziție șase luni pentru realizarea proiectului tehnic și doi ani pentru execuţia lucrărilor.

 

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.