Premierul Frantei i-a trimis o scrisoare urgenta prim-ministrului Viorica Dancila

0
410

Premierul Frantei i-a trimis o scrisoare urgenta prim-ministrului Viorica Dancila 1Viorica Dancila a primit, la sfarsitul lunii aprilie, o scrisoare din partea omologului sau francez, Edouard Philippe! Prin acest document, Franta anunta ca sprijina intrarea Romaniei in OCDE, Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica.

”Va multumesc pentru scrisoarea dvs. care m-a informat despre angajamentul tarii dvs. de a va alatura Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica, atragandu-mi toata atentia.

Franta lucreaza deschiderea discutiilor de aderare si solicita elaborarea de catre secretariatul OCDE a unui calendar precis si etapizat in vederea simplificarii demararii negocierilor intreprinse de statele membre ale OCDE.

In acest sens, Franta incurajeaza si sprijina pe deplin candidatura Romaniei la OCDE. De asemenea, as dori sa salut angajamentul constant al guvernului dumneavoastra de a consolida rolul tarii dvs. pe scena internationala si, in acelasi timp, vocea Uniunii Europene in favoarea multilateralismului.

Citeste si :  Klaus Iohannis, de Ziua NATO: România a fost primul stat care a folosit mecanismul Strategic Airlift Capability pentru a aduce în ţară echipamente esenţiale

Va puteti baza pe implicarea deplina si intreaga a tarii mele pentru a va permite sa obtineti permisiunea si intrarea tarii dumneavoastra in procesul de aderare la OCDE intr-o perioada optima”, se arata in mesajul lui Philippe.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.