Premierul Ludovic Orban, despre cresterea cazurilor de coronavirus: Nu e valul 2. Lideri politici iresponsabili au indemnat oamenii sa nu respecte regulile

0
173

Premierul Ludovic Orban a vorbit la emisiunea Jocuri de putere de la Realitatea PLUS despre numarul mare de cazuri coronavirus din ultimele zile. Ludovic Orban este de parere ca acesta nu este valul 2 ci sunt doar efectele relaxarii si chiar si efectele unor lideri politici iresponsabili care au indemnat oamenii sa nu mai respecte regulile.

„Nu a trecut inca primul val. Nu e corecta definirea „valul 2″. Nu e vorba de un val 2. Ca sa fie un val 2, trebuie sa treaca primul val care inca nu a trecut. Ce se intampla in Romania e intr-o oarecare masura firesc.

Citeste si :  Basescu, atac dur la adresa lui Dragnea

Romanii au fost supusi la masuri restrictive greu de acceptat, desi am avut un plan de relaxare in trepte, un plan care sa permita reluarea activitatilor in ordinea descrescatoare a riscului, exista o relaxare si o atitudine de neglijare a pericolului.

Aceasta atitudine a fost generata si de foarte multe luari de pozitii din partea unor lideri politici iresponsabili care au indemnat oamenii sa nu respecte regulile, care au bagatelizat pericolul si i-au determinat pe multi sa nu perceapa la adevarata gravitate riscul epidemiei.”, a spus Ludovic Orban.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.