Premierul Marcel Ciolacu taie în carne vie, în scandalul ”azilelor groazei”.

0
182

După ce premierul i-ar fi cerut ministrului Muncii, Marius Budăi, să demisioneze, acum Ciolacu a ”executat-o” și pe Mădălina Turza din funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului, cea care avea în coordonare directă problema persoanelor cu dizabilități.

Din 2019 până în 2021, Turza a ocupat funcția de Secretar de Stat la Ministerul Muncii și Protecției Sociale, fiind președinte al Autorității Naționale pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități, Copii și Adopții (ANDPDCA).

Ulterior, Turza a rămas în Guvernul Ciucă, iar apoi în consilier de stat în Guvernul Ciolacu. În toate echipele, ea a fost responsabilă cu problema persoanelor cu dizabități.

Surse guvernamentale au precizat că în momentul în care fostul premier Nicolae Ciucă a fost informat de CRJ despre situația din ”azilele groazei” a fost informată și Turza, ea fiind consilier pentru problemele persoanelor cu dizabilități

Mădălina Turza ar fi fost informată în mod repetat despre situația din ”azilurile groazei”, dar de fiecare dată a ales să închidă ochii și să ignore problema.

Având în vedere toate aceste elemente, Marcel Ciolacu a luat decizia de a o elibera din funcție.

„Decizie privind eliberarea doamnei Maria Mădălina Turza din funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului”, arată hotărârea publicată în Monitorul Oficial.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.