Premierul Nicolae Ciucă anunță primele fonduri pentru susținerea sectorului de construcții

0
109

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat adoptarea primelor măsuri pentru sprijinirea economiei. Sectorul de construcții va primi aproape două miliarde de lei, bani care sunt meniți să compenseze creșterea costului materialelor și a forței de muncă.

“În acest moment putem spune că parte din aceste măsuri au fost adoptate. Vom aproba azi o OUG prin care vom aloca 1.77 de miliarde de lei pentru compensarea creșterii costului materialelor de construcții și compensarea creșterii costului cu forța de muncă.

Pachetul face parte din parchetul mai mare de 5.2 miliarde iar diferența o vom asigura cu fonduri europene.

Avem deja identificate liniile de finanțare și vom continua să sprijinim domeniul construcțiilor. Avem nevoie ca acest sector să își mențină capacitatea și să își asume celelalte proiecte.

În tot acest ansamblu de măsuri, sunt două componente esențiale care au o singură rezultantă. Investim în economie, păstrăm locurile de muncă”, a declarat Nicolae Ciucă.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.