Premierul Nicolae Ciucă : Avem cel mai mare buget de investiții!

0
79

Premierul Nicolae Ciucă ignoră nemulțumirile liderului PNL, Florin Cîțu și arată că în Legea Bugetului pentru anul 2022 avem cea mai mare alocare pentru investiții din ultimii 32 de ani. Declarația lui Ciucă vine în contextul în care Florin Cîțu a acuzat că nu se respectă programul de guvernare și nu se alocă 7% din PIB pentru investiții ci doar 6.71% din PIB.

”Astăzi, pe masa Guvernului, avem cea mai importantă legislație: bugetul de stat și bugetul de asigurări sociale. Vom adopta un buget echilibrat și realist. Bugetul pe 2022 răspunde atât așteptărilor imediate, cât și așteptărilor pe termen lung ale României.

Citeste si :  Prioritatea actualei coaliţii de guvernare o reprezintă investiţiile! Orban şi Dragu s-au întâlnit cu reprezentanţii IVECO ..

Filosofia bugetului pe anul viitor se axează pe sustenabilitate și stabilitate. Așa cum ne-am angajat nu vom crește taxe și impozite, nu vom pune presiune pe mediul de afaceri, vom menține schemele actuale de investiții și schemele de ajutor.

Avem cel mai mare buget pentru investiții din ultimii 32 de ani, reprezintă aproape dublul bugetului de investiții pentru anul 2019, ca de exemplu.”, a spus Nicolae Ciucă.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.