Premierul Nicolae Ciucă cere ca subiectul celor trei spitale regionale şi pregătirea pentru valul 5 să fie prioritare pentru Ministerul Sanatatii

0
136

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, miercuri, în şedinţa de Guvern, că subiectul celor trei spitale regionale trebuie să reprezinte un punct prioritar pe agenda Ministerului Sănătăţii.

În plus, premierul a mai spus că trebuie identificat încă de acum tot ceea ce avem nevoie pentru valul 5 al pandemiei.

Alexandru Rafila a afirmat, la rândul lui, că pentru spitalul regional de la Iaşi s-a semnat contratul pentru proiectare, şi speră ca şi pentru cele de la Cluj şi Craiova să se semneze contractele luna viitoare.

Citeste si :  Nicolae Ciucă, ministrul Apărării Naționale : 11 noiembrie - Ziua veteranilor din teatrele de operații

„Am avut o discuţie cu dl Rafila şi de asemenea, legat de acest subiect, cred că este important să aducem în dezbatere şi stadiul în care ne găsim cu proiectele celor trei spitale regionale”, a spus Nicolae Ciucă în şedinţa Executivului.

Premierul Nicolae Ciucă a spus că ar dori ca subiectul celor trei spitale să reprezinte un punct prioritar pe agenda Ministerului Sănătăţii.

„Este de asemenea foarte important tot ceea ce înseamnă pregătirea întregului ansamblu de servicii medicale oferte populaţiei, este nevoie să identificăm de acum ceea ce avem nevoie pentru valul 5, să demarăm toate elementele de contract, asigurarea medicamentelor şi serviciilor medicale în ATI şi dacă există posibilitatea, şi trebuie să existe, să îmbunătăţim tot ceea ce reprezintă ansamblul de măsuri”, a mai afirmat Nicolae Ciucă.

Citeste si :  Nicolae Ciuca si-a anuntat candidatura la sefia PNL . Premierul a primit derogare de la statut

La rândul lui, ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a spus că în cazul celor trei spitale regionale ar trebui să demareze proiectarea.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.