Premierul s-a intalnit cu Principesa Margareta. Nicolae Ciuca a multumit pentru implicarea Casei Regale in promovarea imaginii Romaniei in lume

0
157

Premierul Nicolae Ciuca a discutat luni, la Palatul Victoria, cu Principesa Margareta si cu Principele Radu, carora le-a multumit pentru implicarea constanta in promovarea imaginii si sustinerea intereselor Romaniei in lume.

„Am fost onorat si deosebit de incantat sa discut astazi, la Palatul Victoria, cu Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei, insotita de Alteta Sa Regala Principele Radu.
Le-am multumit cu acest prilej pentru implicarea constanta a Casei Majestatii Sale in promovarea imaginii si sustinerea intereselor Romaniei in lume si in proiecte care promoveaza dezvoltarea economiei, educatiei si culturii romanesti.

Am apreciat, totodata, proiectele sociale prin care Familia Regala sustine legatura comunitatilor romanesti din afara granitelor cu tara-mama, precum si actiunile umanitare prin care Casa Majestatii Sale ne-a fost alaturi in gestionarea crizei refugiatilor din Ucraina.
Guvernul conteaza in continuare pe contributia valoroasa a Casei Majestatii Sale in realizarea proiectelor de responsabilitate sociala.”, a transmis Premierul Ciuca.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.