Home » Administratie » Guvernare » Premierul Viorica Dancila a disparut de pe Facebook. Afla care a fost motivul !

Premierul Viorica Dancila a disparut de pe Facebook. Afla care a fost motivul !

În urmă cu o săptămână, premierul Viorica Dancila a decis să îşi închidă paginile de Facebook. Atât profilul personal cât şi pagina dedicată activităţii sale politice.

La momentul respectiv presa a speculat că această decizie a fost luată pentru a peria cele două conturi de pozele pe care Dancila nu le-ar vrea apărute în presă.
 „Mi-am închis ( contul, n.r.) pentru că era din postura de europarlamentar și trebuie să îmi deschid din postura de premier al României”, a spus premierul, la sediul PSD.

Mai mult, întrebată despre like-urile pe care le pierde prin închiderea contului de Facebook, Viorica Dancila a răspuns: „Sper să generez încredere și să primesc alte like-uri”.

In mediul online au aparut foarte multe glume devenind un subiect al celor care nu sunt de acord cu numirea in functia de premier . Glumele cu “Viorica” au devenit virale iar “motostivuitorul” este viral pe facebook !

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Presedintele Klaus Iohannis cere din nou demisia Vioricai Dancila

About Ciurezu Marian Bogdan

De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.