Premii „Sub bagheta lui Merlin“ pentru spectacolul Furtuna si Teatrul Colibri Craiova!

0
143

Premii „Sub bagheta lui Merlin“ pentru spectacolul Furtuna si Teatrul Colibri Craiova! 1Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova a participat cu spectacolul Furtuna, scenariul și regia Cristian Pepino, la cea de-a II-a ediție a Festivalului Internațional de Animație „Sub bagheta lui Merlin“ Timișoara, la invitația Teatrului pentru copii și tineret Merlin Timișoara, miercuri, 25 octombrie 2017.

Juriul festivalului timișorean a acordat Premiul pentru Interpretare Colectivă în spectacolul Furtuna actorilor Oana Stancu, Geo Dinescu, Marin Fagu, Mugur Prisacaru; Premiul de Excelență – actorului Marcel Iures; Premiul pentru Management Cultural – Adrianei Teodorescu, managerul Teatrului pentru copii și tineret Colibri Craiova.

Citeste si :  O noua serie de ateliere in Fabrica de povesti electroColibri! Inscrieri din 23 septembrie, ora 00:01

Cu Premiul de Excelență a fost distins și regizorul Cristian Pepino pentru contribuția pe care a adus-o și o aduce încă în teatrul românesc de animație ca profesor, mentor și regizor.

Premii „Sub bagheta lui Merlin“ pentru spectacolul Furtuna si Teatrul Colibri Craiova! 2
Regizorul Cristian Pepino

Din juriu au făcut parte: prof. univ. dr. Oana Leahu – Facultatea de Arte din Tg. Mureş, Toma Hogea – regizor şi actor, Adela Moldovan – actor păpuşar şi regizor, Gabriela Mariş – teatrolog şi editor al revistei „Timpul Cireşelor“, Mariana Ivaşcu  – actor păpuşar şi regizor.

Premii „Sub bagheta lui Merlin“ pentru spectacolul Furtuna si Teatrul Colibri Craiova! 3
Adriana Teodorescu, manager Teatrul Colibri Craiova

Furtuna de William Shakespeare, cu Marcel Iureș, Oana Stancu, Geo Dinescu, Mugur Prisăcaru, Marin Fagu, este o producție inspirată de arta animației, pe un scenariu și în regia lui Cristian Pepino, muzica Marin Fagu. Furtuna se adresează publicului de toate vârstele, prin actori și păpuși, într-o notă de fantastic și umor vorbind despre putere și destin, răzbunare și iertare, despre dominația binelui asupra răului. Decorurile sunt realizate de Remus Alexandru Gabor, iar costumele sunt concepute de Raluca Aionițoaie.

Spectacolul Furtuna a mai fost prezentat în luna octombrie la Festivalul Internațional de Teatru „Povești“ Alba Iulia – ediția a XII-a, iar în luna mai, la Festivalul Internațional de Teatru de Animație „EuroMarionete” Arad – ediția 18.

Publicul craiovean se va bucura de Furtuna vineri, 8 decembrie 2017, ora 18:00, la Teatrul Colibri.

Premii „Sub bagheta lui Merlin“ pentru spectacolul Furtuna si Teatrul Colibri Craiova! 4

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.