Home » Timp Liber » Spectacole si Concerte » Premii „Sub bagheta lui Merlin“ pentru spectacolul Furtuna si Teatrul Colibri Craiova!

Premii „Sub bagheta lui Merlin“ pentru spectacolul Furtuna si Teatrul Colibri Craiova!

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova a participat cu spectacolul Furtuna, scenariul și regia Cristian Pepino, la cea de-a II-a ediție a Festivalului Internațional de Animație „Sub bagheta lui Merlin“ Timișoara, la invitația Teatrului pentru copii și tineret Merlin Timișoara, miercuri, 25 octombrie 2017.

Juriul festivalului timișorean a acordat Premiul pentru Interpretare Colectivă în spectacolul Furtuna actorilor Oana Stancu, Geo Dinescu, Marin Fagu, Mugur Prisacaru; Premiul de Excelență – actorului Marcel Iures; Premiul pentru Management Cultural – Adrianei Teodorescu, managerul Teatrului pentru copii și tineret Colibri Craiova.

Cu Premiul de Excelență a fost distins și regizorul Cristian Pepino pentru contribuția pe care a adus-o și o aduce încă în teatrul românesc de animație ca profesor, mentor și regizor.

Regizorul Cristian Pepino

Din juriu au făcut parte: prof. univ. dr. Oana Leahu – Facultatea de Arte din Tg. Mureş, Toma Hogea – regizor şi actor, Adela Moldovan – actor păpuşar şi regizor, Gabriela Mariş – teatrolog şi editor al revistei „Timpul Cireşelor“, Mariana Ivaşcu  – actor păpuşar şi regizor.

Adriana Teodorescu, manager Teatrul Colibri Craiova

Furtuna de William Shakespeare, cu Marcel Iureș, Oana Stancu, Geo Dinescu, Mugur Prisăcaru, Marin Fagu, este o producție inspirată de arta animației, pe un scenariu și în regia lui Cristian Pepino, muzica Marin Fagu. Furtuna se adresează publicului de toate vârstele, prin actori și păpuși, într-o notă de fantastic și umor vorbind despre putere și destin, răzbunare și iertare, despre dominația binelui asupra răului. Decorurile sunt realizate de Remus Alexandru Gabor, iar costumele sunt concepute de Raluca Aionițoaie.

Spectacolul Furtuna a mai fost prezentat în luna octombrie la Festivalul Internațional de Teatru „Povești“ Alba Iulia – ediția a XII-a, iar în luna mai, la Festivalul Internațional de Teatru de Animație „EuroMarionete” Arad – ediția 18.

Publicul craiovean se va bucura de Furtuna vineri, 8 decembrie 2017, ora 18:00, la Teatrul Colibri.


 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Zilele Scolii Gimnaziale Filiasi 2017

Şcoala filişană este legată de boierii filişeni Dimitrie şi Tache Filişanu. Ea face parte din cele 200 de şcoli care...

Închide