Presedinte de sectie de votare, activist PSD!

0
148

Partidul National Liberal-filiala Dolj prin avocatul Mitrica Cosmin, repezentant in Biroul Electoral Judetean, a depus sesizarea nr 117/09.11.2019 catre presedintele BEJ prin care reclamam faptul ca s-a incalcat in mod flagrant legea 370/2004 de catre presedintele sectiei de votare 315 Cosoveni, Coanda Geanina Elena.
Sus-numita, care are si calitatea de secretar al Primariei Marsani, a participat la campania electorala alaturi de membrii PSD, inclusiv cu primarul Comunei Cosoveni, Coanda Nicusor, lucru dovedit chiar de pozele postate pe retelele de socializare. Mentionam ca participarea la campania electorala a PSD a avut loc chiar si dupa desemnarea acesteia in functia de presedinte de sectie de votare nr 315.
Avand in vedere interdictia legala pentru functionarii publici de a sustine public un partid politic, precum si cea privind secretarul unitatii administrativ teritoriale de a face parte dintr-un partid politic si a participa la campania electorala a unui partid am solicitat admiterea sesizarii formulate si scoaterea acesteia din Corpul Expertilor Electorali.
De asemenea am solicitat presedintelui BEJ dispunerea masurilor legale si sesizarea autoritatilor competente.
PNL Dolj isi exprima indignarea fata de comportamentul PSD care in mod constant dovedeste ca nu are respect fata de lege si fata de cetateni, dorind actiune de viciere a scrutinului electoral.
PNL Dolj nu va tolera nicio abatere de la lege si isi asuma sa apere dreptul cetatenilor de a participa la alegeri libere si corecte.
Biroul de presa al PNL Dolj

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Klaus Iohannis a facut tot ceea ce putea sa faca un presedinte pentru a opri atacurile PSD impotriva statului roman

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.