Presedintele FRF , Razvan Burleanu, in vizita la Stadionul Orasenesc : Ne-am dorit sa ne intalnim cu cei care sustin fotbalul la nivelul judetului Dolj.

0
208

Răzvan Burleanu, președintele FRF, insoțit de Mihai Stoichiță , Felix Grigore, Gabriel Bodescu si Gheorghiță Geolgău au mers azi la Filiasi. Insotiti de autoritatile locale cat si de Florin Spinu, Presedintele ACSO Filiasi, cei prezent au mers la stadionul Orasenesc .

 

La finalul vizitei de la stadionul Orasenesc, Razvan Burleanu ne-a raspuns la cateva intrebari.

“In primul rand nu a fost o vizita in cadrul unei campanii electorale ci a fost o vizita in care ne-am dorit sa ne intalnim cu autoritatile locale, sa ne reintalnim cu membrii afiliati ai Federatiei Romane de Fotbal dar si cu cei care sustin fotbalul la nivelul judetului Dolj. Acelasi lucru l-am facut si il vom face cu toate judetele de la nivelul judetelor din tara. In ceea ce priveste intalnirile cu autoritatile locale ceea ce ne-am dorit foarte mult sa ne asiguram ca fotbalul ramane un obiectiv strategic pe agenda lor si ca sustinerea pentru fotbal mai ales in aceasta zona de copii si juniori care este una foarte importanta va continua si poate chiar va creste. Totodata un alt subiect de discutie in relatia cu intalnirile cu autoritatile locale a fost cel legat de situatia bazelor sportive care se pot realiza prin intermediul Companiei Nationale de Investitii in baze sportive care presupun o investitie de peste 1,5 milioane de euro plus TVA baze care la final vor avea in componenta un teren gazon artificial de dimensiuni mari de fotbal, o tribuna de 500 de locuri, nocturna, vestiare, spatiu de parcare.

Practic ceea ce ne dorim cel mai mult ca si federatie este ca de aceste terenuri sa poata sa beneficieze copiii nostri care vedem ca nu se mai bucura de o infrastructura care sa corespunda cu numarul lor din ce in ce mai mare. In ceea ce priveste practicarea practicarea fotbalului.In relatia cu relatia cu in relatia in intalnirile cu cluburile am dorit la fel sa ne sa ne reintalnim sa mai discutam despre proiecte care au fost prezentate la precedenta intalnire chiar la Cheile Gradistei in urma cu doua luni de zile. Dar si alte idei sa spunem pe care oricare dintre dintre cluburi le ar putea le ar putea avea in ceea ce priveste dezvoltarea fotbalului fie in zona de competitii, de regulamente. Acest nou proiect pe care il avem la nivel de selectionate judetene la patru categorii de varsta.” ne-a declarat Razvan Burleanu.

“Succes Clubului ACSO Filiasi. Ne dorim in continuare sa vedem clubul cu rezultate cel putin la acelasi nivel. A fost o performanta uriasa si ceea ce pot sa va spun sigur este ca foarte multi colegi, foarte multi prieteni din fenomenul fotbalistic din Romania vorbesc in momentul de fata de Filiasi ca urmare a parcursului echipei de fotbal in Cupa Romaniei. Toate felicitarile noastre merg catre toata echipa de aici atat a celor care au fost pe teren cat si pe cei care au fost langa langa teren.  Va multumesc.” a completat Presedintele Federatiei Romane de Fotbal.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.