Presedintele Klaus Iohannis anunta ca va ataca la CCR Codurile penale

2
114
Presedintele Klaus Iohannis anunta ca va ataca la CCR Codurile penale
Presedintele Klaus Iohannis anunta ca va ataca la CCR Codurile penale

Presedintele Klaus Iohannis reactioneaza dupa adoptarea Codului penal in Parlament. El a afirmat ca `PSD a trecut in timp record Codul penal prin Parlament”, precizand ca ceea ce se intampla in aceste zile este „profund daunatoare” democratiei. „PSD a reusit sa transforme dezbaterile din Parlament intr-o dezbatere lipsita de transparenta”, a mai punctat presedintele.

„Astazi, s-a votat in Parlamentul Romaniei Codul penal, mai multe moficari la Codul penal. Doresc sa comentez pe scurt acest eveniment, pe care il consider de-a dreptul revoltator. Este pur si simplu inadmisibil cum a transformat PSD procedurile parlamenare si cum se actioneaza in ziua de azi in Parlament. Ceea ce se intampla in aceste zile se numeste dictatura majoritatii si este profund daunatoare democratiei. Avem o sumedie de politicieni care clameaza ca trebuie sa dam mai multa atentie Parlamentului. Pentru asta, in primul rand, Parlamentul trebuie sa-si dea atentia cuvenita. PSD a trecut in timp record Codul penal prin Parlament, un simulacru de dezbatere in Camera Deputatilor si acest lucru este profund daunator. PSD a reusit in scurt timp sa distruga demnitatea actului de legiferare, a reusit in scurt timp sa transforme dezbaterile din Parlament intr-o dezbatere lipsit de transparenta. Cu un rezultat previzibil se trece cu tavalugul peste argumentatia opozitiei”, a spus Iohannis.

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Motiunea de cenzura, citita, astazi, in plenul reunit al Parlamentului. Dezbaterea si votul vor avea loc saptamana viitoare, tot joi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.