Presedintele marcheaza momentul! Gestul lui Klaus Iohannis la 3 ani de la tragedia de la Colectiv..

0
143

Presedintele marcheaza momentul! Gestul lui Klaus Iohannis la 3 ani de la tragedia de la Colectiv.. 1Presedintele Romaniei a depus la ora 10:30, la Clubul Colectiv, o coroana de flori in memoria victimelor tragicului eveniment petrecut in urma cu 3 ani.

Trei ani au trecut de la una din cele mai mari tragedii din istoria recenta a Romaniei – incendiul din clubul Colectiv. Dupa seara de 30 octombrie 2015, 65 de tineri au murit, iar alti aproape 200 au fost raniti.

Presedintele marcheaza momentul! Gestul lui Klaus Iohannis la 3 ani de la tragedia de la Colectiv.. 2
Foto: Captura Digi 24

In seara de 30 octombrie 2015, cateva sute de tineri se aflau in clubul Colectiv din fosta fabrica Pionierul din Bucuresti, unde asistau la concertul trupei rock Goodbye to Gravity, care isi lansa albumul „Mantras of War”. La ora 22.32, in timpul concertului izbucneste un incendiu din cauza unor artificii de pe scena, iar focul se extinde rapid in cateva secunde.

In acea noapte, 27 de tineri si-au pierdut viata, iar alti 162 au fost raniti si transportati la unsprezece spitale din Bucuresti. In saptamanile care au urmat, 37 dintre supravietuitori au murit in spitale. In vara anului trecut, un alt supravietuitor din Colectiv, a carui prietena si-a pierdut viata in incendiu, a murit. Bilantul – 65 de morti.

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Klaus Iohannis va pleca la Bruxelles - Discutii cruciale privind viitorul buget al UE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.