Presedintele PNL Dolj, deputatul Stefan Stoica : Am depus o initiativa pentru modificarea Codului Administrativ ..

0
197

Situatia in care se afla Consiliul Local Craiova nu este singura in tara .. Exista multe altfel de exemple in tara ceea ce incurajeaza traseismul politic pentru consilierii locali .
In aceasta situatie , Presedintele PNL Dolj, deputatul Stefan Stoica a depus deja o initiativa legislativa pentru modificarea Codului Administrativ ..

„Avem in vedere o modificare a Codului Administrativ care, din pacate, nu permite prefectului sa inceteze mandatul unui ales local atunci cand se finalizeaza procedura interna de excludere din partid. Trebuie clarificat acest lucru pentru ca, altfel, riscam ca, daca asteptam finalul unui proces, procesul sa dureze patru ani. Iar acest lucru va fi o incurajare la traseism politic pentru consilierii locali“, a declarat Ludovic Orban.

In privinta lui Dan Diaconu , Ludovic Orban a spus ca este “un tradator, este un om care si-a vandut sufletul”.
Modificarea Codului Administrativ ar putea debloca majoritatea in consiliul local astfel ca PNL si USRPlus ar putea avea majoritatea conform voturilor obtinute la alegerile locale de anul trecut ..

„Acel consilier local este un tradator, este un om care si-a vandut sufletul, nu stiu pe ce, pentru a schimba o majoritate a cetatenilor care a dat un vot pentru o majoritate PNL si USR+ in consiliul municipal. El a denaturat acel consiliu. In astfel de situatii trebuie simplificate procedurile astfel incat partidul care primeste voturile si asigura reprezentarea in consiliul local sa poata sa schimbe acel consilier ca sa refaca majoritatea asa cum a fost ea stabilita prin votul cetatenilor“, a afirmat liderul PNL.

Presedintele PNL Dolj, deputatul Stefan Stoica, a mentionat ca a depus deja o initiativa legislativa in acest sens. „Eu am depus o initiativa in acest sens. Este sustinuta personal de mine. Am discutat deja cu domnul presedinte Orban, ea este depusa la grupul parlamentar, iar de saptamana viitoare va intra deja pe circuitul Camerei Deputatilorׅ“

https://www.facebook.com/JurnaldeCraiova/videos/135478161886578

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.