Preşedintele PNL Dolj, Nicolae Giugea si lectia de istorie

0
488
Preşedintele PNL Dolj, Nicolae Giugea si lectia de istorie
Preşedintele PNL Dolj, Nicolae Giugea si lectia de istorie

„Dacian Cioloș nu s-a înregimentat politic. Este susținut de noi. Asta este obligația pe care ne-o asumăm noi față de Dacian Cioloș. Dar Dacian Cioloș nu a promis nimic din ceea ce este acuzat în momentul de față de Liviu Dragnea. Să nu uităm că după tragicul eveniment Colectiv, psd-iștii rupeau ușile la Parlament de frică să nu cumva să nu fie în sală când se votează guvernul Cioloș. Fără nici un fel de promisiuni din partea premierului Cioloș. Acum venim și reproșăm câte și mai câte. Nici Mihai Viteazul nu a fost ales dar a făcut multe pentru țara asta. Nici Ștefan cel Mare nu a fost ales și a făcut la fel de multe pentru țara asta”, a explicat Giugea, într-o conferință de presă, motivul pentru care liberalii îl vor susține pe Cioloş pentru un nou mandat de premier.

Preşedintele PNL Dolj, Nicolae Giugea nu este pe placul multor persoane in special pentru adversarii politici care vad o schimbare de atitudine si categoric schimbarea discursului care ajuta foarte mult partidul .

Nicolae Giugea actual consilier judetean candideaza la Camera Deputatilor de pe prima pozitie pe lista de candidati la Alegerile Parlamentare din 11 decembrie si doreste sa fie locomotiva acestei campanii electorale care se anunta a fii una foarte stransa si cu multe scandaluri din partea partidelor politice care nici nu au intrat in precampanie si deja exista cateva scandaluri in special pe retelele de socializare unde campania defapt este …

Sa va readucem aminte de candidaţii PNL la Dolj sunt următorii: pentru Senat pe prima poziţie este actualul senator Mario Ovidiu Oprea, apoi consilierul judeţean Cosmin Călin, consilierul judeţean Dorin Mărgărit şi consilierul local Adriana Ungureanu; la Camera Deputaţilor pe prima poziţie este consilierul judeţean şi lider al organizaţiei Nicolae Giugea, urmat de deputatul Ionuţ Stroe, consilierul judeţean Veta Păsculescu, consilierul judeţean Daniel Drîgnei, consilierul judeţean Marian Irinei, Călinoiu Eugen, Alexandru Gâdăr, Elena Costea – fost prefect al judeţului Dolj, consilierul local Flavius Sirop, Laurenţiu Bobeică .

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.