Presedintele PNL Dolj, Stefan Stoica : Ne dorim sa castigam aceste alegeri!

0
111

Vineri, 19 iunie, la sediul PNL Dolj a avut loc o conferinta de presa sustinuta de Stefan Stoica – presedintele PNL Dolj, Ionut Stroe – ministrul Tineretului si Sportului, senatorul Mario Ovidiu Oprea – presedintele PNL Craiova, deputatul Nicolae Giugea – candidatul PNL pentru functia de primar al Municipiului Craiova si consilierul judetean Alexandru Gidar – candidatul PNL pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Dolj.

Presedintele PNL Dolj, Stefan Stoica, i-a prezentat pe cei doi candidati liberali la alegerile locale: ”Biroul Permanent Judetean Dolj al PNL a luat decizia, in luna martie, de a sustine doi colegi la alegerile locale – Nicolae Giugea la Primaria Craiova si Alexandru Gidar la Consiliul Judetean Dolj. Domnul Giugea este profesor universitar, are experienta vasta, a fost prefect, secretar de stat, presedinte la ADS. Pentru functia de presedinte al Consiliul Judetean Dolj venim in fata dumneavoastra cu profesorul Alexandru Gidar, om cu experienta in invatamant si administratie. Aceste decizii s-au luat cu unanimitate de voturi, iar decizia a fost validata de Biroul Permanent National al PNL.” a spus liderul liberal.
Stefan Stoica a mai spus ca au inceput discutiile cu reprezentantii opozitiei locale pentru a gasi o formula de alianta electorala: ”In mod sigur alegerile vor fi in toamna si incercam sa gasim o formula pentru a indeparta PSD-ul din Primaria Craiova si din Consiliul Judetean Dolj”.

Presedintele organizatiei municipale a PNL, senatorul Mario Ovidiu Oprea, s-a declarat increzator in inzbanda candidatilor liberali la primele doua pozitii administrative din judet: cea de primar al Craiovei si cea de presedinte al CJ Dolj, unde sper sa sa spulbere monopolul PSD.

„Vreau sa reiterez sustinera totala din partea organizatiei liberale din Craiova pentru cei doi candidati. Suntem gata de aceasta competitie. In 30 de ani, PSD si-a dorit sa impuna ideea ca mai mult nu s-ar fi putut face pentru Craiova si pentru Dolj. Vom dovedi noi, prin cei doi candidati care vor conduce primele doua institutii administrative din judet, ca se poate”, a spus Mario Ovidiu Oprea.

Lasa un comentariu aici !
STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.