Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis va avea vineri o intrevedere cu Jean-Claude Juncker

0
57
Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis va avea vineri o intrevedere cu Jean-Claude Juncker
Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis va avea vineri o intrevedere cu Jean-Claude Juncker

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, ii va primi, vineri 11 ianuarie a.c., la Palatul Cotroceni, pe membrii Comisiei Europene (Colegiul Comisarilor). Cu acest prilej, Presedintele Romaniei va avea o intrevedere cu Presedintele Comisiei Europene, domnul Jean-Claude Juncker.

Vizita membrilor Comisiei Europene are loc in contextul preluarii de catre Romania a Presedintiei Consiliului Uniunii Europene (UE), incepand cu 1 ianuarie 2019. Colegiul Comisarilor efectueaza, la inceputul fiecarui semestru, o vizita in statul membru care detine Presedintia Consiliului UE.

Citeste si :  Klaus Iohannis o arunca pe Olguta pe culmile disperarii, refuza sa o numeasca acum ca ministru!

Subiectul discutiilor va fi legat de Presedintia Romaniei la Consiliul UE, cu accent pe principalele dosare europene pe care Romania le va gestiona in aceasta perioada.

Presedintele Romaniei va sublinia ca exercitarea pentru prima data de catre tara noastra a Presedintiei rotative a Consiliului UE va reprezenta o buna oportunitate pentru a reafirma angajamentul in favoarea consolidarii proiectului european.

Presedintele Klaus Iohannis va evidentia faptul ca Romania doreste sa exercite un mandat de succes, orientat spre rezultate concrete, care sa contribuie la avansarea agendei europene, tinand cont, insa, de contextul complex in care isi va derula activitatea in urmatoarele sase luni.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.