President Residence a vandut mai mult de jumatate din apartamentele situate in prima faza a proiectului

0
1189

Cel mai mare complex rezidential din Craiova, President Residence, a trecut pragul de 170 de apartamente vandute din faza 1 a proiectului.

Situat pe Calea Bucuresti nr. 117, langa Facultatea de Mecanica, chiar la bulevard, proiectul imobiliar cuprinde 9 blocuri de 10 etaje si 11 etaje, peste 800 de locuri de parcare subterane si supraterane, spatii comerciale si birouri. Faza 1 a proiectului este formata din 4 blocuri compartimentate in studio-uri, apartamente cu 2 camere si apartamente cu 3 camere cu suprafete cuprinse intre 40 mp si 106 mp.

“Ne bucura rezultatele inregistrate in aceasta perioada, acestea fiind, in fapt, rodul muncii noastre din ultimii ani, in care am construit locuinte la standarde ridicate cu o serie de avantaje care il propulseaza in topul preferintelor celor care isi doresc o casa.
In aceasta perioada se cauta tot mai mult apartamente noi, iar President Residence este o optiune pentru cei care isi doresc nu doar un apartament situat intr-o zona foarte buna, cu finisaje de inalta calitate ci si confortul de care acestia au nevoie pentru o viata linistita si relaxanta alaturi de o gama complexa de facilitati pentru intreaga familie” a declarat Denisa Strunoiu, manager general în cadrul President Residence.

President Residence a vandut mai mult de jumatate din apartamentele situate in prima faza a proiectului 1

President Residence Craiova oferă locuitorilor săi o gamă complexă de beneficii și facilități, precum: 800 de locuri de parcare, spatii comerciale, birouri, spaţii verzi amenajate si zona de relaxare, loc de joaca pentru copii, statii de incarcare pentru masini electrice dar si un loc special amenajat pentru parcarea bicicletelor si a trotinetelor.

Pe lângă facilitățile oferite, proiectul rezidențial se diferențiază si prin structura de rezistenta deosebită, alcătuita pentru faza 1 (primele 4 blocuri) din aproximativ 1400 coloane forate la o adâncime de -17 m, apoi perna de balast (1,5 m) și radier general (1,2 m).

Elemente structurale sunt realizate cu materiale de cea mai bună calitate și sunt dispuse astfel încat să ofere cea mai bună rezistență clădirii i cazul producerii unor seisme.
Prin amplasarea sa centrală, President Residence se află la doar 5 minute de Centrul Vechi din Craiova, la doi paşi de Electroputere Mall si de multe alte puncte de interes utile în fluxul dinamic al vieții de zi cu zi, iar mijloacele de transport in comun sunt în imediata apropiere.

President Residence a vandut mai mult de jumatate din apartamentele situate in prima faza a proiectului 2
Informatii referitoare la disponibilitati si oferte se pot obtine de la Biroul de Vanzari situat chiar la intrarea in complexul rezidential, pe Calea Bucuresti nr. 117, la numerele de telefon 0732.127.778 / 0743.062.862 sau pe site-ul www.presidentresidence.ro

Visits: 77

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.