Prestigioasa corala Armonia va concerta la Craiova

0
298
Prestigioasa corala Armonia va concerta la Craiova
Prestigioasa corala Armonia va concerta la Craiova

MIERCURI, 18 APRILIE 2018, ORA 19:00

Sala de concerte a Filarmonicii „Oltenia” Craiova

Noi suntem ai Romaniei

Concert extraordinar de folclor si muzica patriotica in interpretare coral-instrumentala

CORALA BARBATEASCA „ARMONIA”

ORCHESTRA FOLCLORICA „MUZICA DIVERTIS”

ORCHESTRATIE: VALERIU CASCAVAL, ION CROITORU

CONDUCATOR ARTISTIC: ANTON SLAVICI

DIRIJOR: arhid. lect. univ. dr. ION IULIAN DUMITRU

Preturi bilete: 15 lei; 10 lei (elevi, studenti, pensionari)

Prestigioasa corala Armonia va concerta la Craiova
Prestigioasa corala Armonia va concerta la Craiova

Corala barbateasca “Armonia” a fost infiintata in anul 2001 la initiativa Arhid. Asist. Univ. Drd. Ion-Iulian Dumitru, in cadrul Seminarului Teologic Ortodox din Tulcea. Anul 2001 reprezinta un moment important in evolutia Coralei “Armonia”, pe perioada acestuia bucurandu-se de o vasta activitate muzicala. Prima diploma de excelenta, respectiv primul loc, a fost obtinut la Festivalul de colinde “Leru-I ler”.

Citeste si :  Bogdan Ciurezu : Sistemul bugetar - eficienta si transparenta, personal de calitate!
Corala Armonia
Corala Armonia

In iulie 2014 la Riga, Letonia, participa la World Choir Games unde este laureata cu medalie de aur la sectiunea „Arta Sacra” si cu medalie de aur si Marele Premiu la sectiunea „Cor Barbatesc de Camera”. Anul acesta in cadrul competitiilor European Choir Games & Grand Prix of Nationes, desfasurate la Magdebourg – Germania, Corala obtine medalie de Aur la sectiunea „Coruri de Camera”.

In prezent, Corala ‘Armonia’ este compusa din 25 de membri (clerici, studenti si masteranzi ai Facultatilor de Teologie si Arte ale Universitatii Ovidius). Repertoriul acesteia este foarte diversificat, fiind compus din piese religioase polifonice si monodice (psaltice), folclor romanesc, colinde traditionale romanesti si straine, cat si piese din repertoriul clasic universal.

Citeste si :  Dansatorii craioveni au adus Trofeul in Cetatea Baniei

Prestigioasa corala Armonia va concerta la Craiova 1

Muzica Divertis

Muzica Divertis a fost infiintata de catre Anton Slavici – violonist, profesor universitar si solist instrumentist – pentru a oferi prestatii artistice si divertisment la cele mai inalte standarde, atat in spiritul traditiei folclorice si culturale romanesti, cat si internationale.

Exigenta sporita privind calitatea interpretarii muzicale, eleganta si rafinamentul reprezinta valori fundamentale pentru Muzica Divertis, oferind unui eveniment o nota de noblete si distinctie, pentru un public iubitor de arta si cultura.

Citeste si :  Trei evenimente muzicale, saptamana viitoare, la Filarmonica "Oltenia" Craiova

Avand in palmares numeroase evenimente mondene, concerte in tara si in strainatate, receptii, precum si o vasta experienta acumulata de-a lungul anilor, Muzica Divertis transforma un eveniment intr-un spectacol de inalta tinuta, dar si un prilej de petrecere, dans si voie buna, printr-un repertoriu ce cuprinde o arie vasta de lucrari, de la muzica clasica, usoara, jazz sau café-concert, pana la folclor stilizat romanesc si international.

Lasa un comentariu aici !
STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.