Prima etapa a dezinsectiei pe domeniul public, in perioada 19-20 mai

0
222

Prima etapa a dezinsectiei pe domeniul public, in perioada 19-20 mai 1SC Salubritate Craiova SRL desfasoara, in perioada 19.05-20.05.2019, prima etapa a dezinsectiei pe domeniul public din acest an, interventie ce se va realiza prin pulverizare aeriana dimineata, in intervalul orar 06.00-12.00.

Vor fi vizate lacurile de pe teritoriul municipiului (lacul din Parcul Nicolae Romanescu, Lacul Tanchistilor, Lacul Valea Fetii, Lac Facai, lacul din Gradina Botanica, Lac Valea Sarpelui si cel de la Hanul Doctorului), parcurile, gradinile publice si zonele verzi din cartierele orasului.
Suprafata totala pe care va avea loc dezinsectia este de 780 hectare, graficul interventiei putand suferi modificari in functie de conditiile meteorologice existente.

Articolul continua dupa recomandari
Citeste si :  Victor Ponta la Craiova : Liviu Dragnea a inceput campania cu pesta porcina. Uita cand taia porcul pe la SRI.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Produsul folosit in cadrul acestei interventii este Solfac Trio, substanta din grupa a treia de toxicitate, avizata de Ministerul Sanatatii.

Lasa un comentariu aici !
Da-i o nota !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.