Prima zi de campanie electorala in Craiova a adus si primele probleme ..

0
345

Prima zi de campanie electorala in Craiova a adus si primele probleme .. 1Acum aproximativ o ora s-a incheiat prima zi de campanie electorala in Craiova iar incidentele nu au incetat sa apara . De mentionat este faptul ca panourile electorale sunt “pazite” de Politia Locala ..

Alegerile Europarlamentare au intrat in ultima suta de metri iar in campania electorala au aparut si primele probleme pe care dorim sa fie semnalate si aici avand in vedere ca acestea au fost postate pe pagina noastra de facebook

Citeste si :  Dragnea nu se potoleste dupa umilinta de la Iasi! PSD intentioneaza sa organizeze un nou „mare miting”

Primul incident  a avut loc la cateva minute de cand s-a dat startul campaniei . In cartierul Rovine , partidele PNL, PMP si ALDE si- au lipit afise electorale pe panourile stradale. Persoane rau intenționate le-au rupt si apoi le-au aruncat pe jos. Afișele partidelor amintite au fost înlocuite cu afise electorale de la PSD.

Al doilea incident a avut loc de dimineata in Piata Centrala . Afisele USR au fost smulse de pe panouri chiar de catre angajatii pietei . A fost anuntata si Politia Comunitara chiar daca un angajat al acestei institutii trebuia sa fie prezent ca aceste panouri sa nu fie vandalizate.

Prima zi de campanie electorala in Craiova a adus si primele probleme .. 2

Sursa : Republica TV

Citeste si :  Cum ar putea arata Guvernul Tudose ..

 

Lasa un comentariu aici !

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.