Primaria Craiova da startul inscrierilor pentru Targul de Craciun 2018

0
98

Primaria Craiova da startul inscrierilor pentru Targul de Craciun 2018 1Primaria Craiova da startul inscrierilor pentru Targul de Craciun 2018. Organizat in perioada 23 NOIEMBRIE 2018 – 07 IANUARIE 2019, Targul de Craciun Craiova se va desfasura, in acest an, in Piata Mihai Viteazu (zona I), str. Unirii – zona cuprinsa intre Mercur si Doljeana (zona II) si in Piata Ierusalim (zona III).

Comercianti, artizani si mesteri populari din toata tara sunt asteptati sa se inscrie pana pe 28 septembrie 2018, la Targul de Craciun din Craiova, cu cele mai frumoase, diverse si inedite produse specifice sezonului de iarna. Pentru editia din acest an, autoritatile locale isi doresc sa ofere craiovenilor o gama variata de produse: obiecte de sticla si ceramica, produse hand-made si de artizanat, tablouri, jucarii, produse alimentare traditionale, decoratiuni de iarna, ateliere interactive si creative si multe alte surprize.

Articolul continua dupa recomandari
Citeste si :  Primaria vrea sa resistematizeze Craiova, cu noi sensuri unice

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Mai multe detalii despre eveniment, precum si criteriile de participare la Targul de Craciun Craiova – 2018, sunt disponibile pe pagina web a Primariei Municipiului Craiova accesand urmatorul link: https://primariacraiova.ro/ro/comunicate-de-presa/criterii-de-participare-la-targul-de-craciun-craiova-2018.html

Lasa un comentariu aici !
Da-i o nota !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.