Primaria Craiova obligata sa fixeze tarife pentru Liga 2 pe Stadionul Ion Oblemenco de catre Consiliul Concurentei

0
128

Primaria Craiova primeste o lovitura grea din partea Consiliului Concurentei . Mircea Ionascu a reusit dupa aproape 2 ani de demersuri sa duca la bun sfarsit o cauza pentru care si acest ziar online a luptat .Universitatea Craiova a jucat meciul cu Universitatea Cluj pe stadionul Ion Oblemenco , meci in cadrul Cupei Romaniei faza saisprezecimilor .

 

Mircea Ionascu a sesizat Consiliul Concurentei iar azi avem toate actele necesare plus draftul proiectului care se va aproba in Consiliul Local Craiova.

Consiliul Concurentei a purtat discutii cu persoane din cadrul Primariei Craiova iar in urma acestora Primaria va elabora si aproba un regulament transparent si nediscriminatoriu privind acordarea de utilizare temporara a Complexului Sportiv Craiova – stadion fotbal .

Universitatea Craiova are programat meciul din saisprezecimile Cupei Romaniei cu ASU Politehnica Timișoara la ora 18:00..

CS U Craiova si-a „invitat” adversarii sa joace tot pe Ion Oblemenco meciul din Cupa Romaniei care este programat pe 27 noiembrie ..

Situatia este una delicata pentru ca refuzul echipei Universitatea Craiova poate provoca anumite probleme ce tin de natura penala ..

Asteptam cu interes decizia administratiei locale fata de adresa facuta de Universitatea Craiova pentru a juca meciul din Cupa Romaniei pe stadionul Ion Oblemenco ..

Va prezentam adresele facute catre Consiliul Concurentei dar si draftul hotararii a Consiliului Local Craiova in privinta inchirierii Stadionului Ion Oblemenco :

Primaria Craiova obligata sa fixeze tarife pentru Liga 2 pe Stadionul Ion Oblemenco de catre Consiliul Concurentei 1

Primaria Craiova obligata sa fixeze tarife pentru Liga 2 pe Stadionul Ion Oblemenco de catre Consiliul Concurentei 2

Primaria Craiova obligata sa fixeze tarife pentru Liga 2 pe Stadionul Ion Oblemenco de catre Consiliul Concurentei 3

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.