Home » Administratie » Administratie Craiova » Primaria Craiova a preluat in administrare stadionul ”Ion Oblemenco ”

Primaria Craiova a preluat in administrare stadionul ”Ion Oblemenco ”

Share ..

Sursa foto : Compania Națională de Investiții

Consiliul Local al Municipiului Craiova se întrunește în şedinţa de îndată din data de 08.11.2017. ”Având în vedere raportul nr.157297/2017 al Direcţiei Patrimoniu prin care se propune modificarea inventarului bunurilor care aparţin domeniului public al municipiului Craiova; În conformitate cu prevederile Legii nr.213/1998 privind proprietatea publică şi regimul juridic al acesteia, modificată şi completată, art.554, art. 858-870 din Codul Civil; În temeiul art.36 alin.2 lit.c coroborat cu alin.5 lit.a, art.45 alin.3, art.61 alin.2 şi art.115, alin.1 lit.b din Legea nr.215/2001, republicată, privind administraţia publică locală. Se aprobă modificarea inventarului bunurilor care aparţin domeniului public al municipiului Craiova, prin completare cu bunul ,,Complex Sportiv Craiova – Stadion de Fotbal, B-dul. Ştirbei Vodă nr. 34, Municipiul Craiova, judeţul Dolj”, având valoarea finală a lucrărilor executate de 239 731 352,83 lei (cu TVA inclus). Art.2. La data intrării în vigoare a prezentei hotărâri, se modifică în mod corespunzător Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Craiova nr.147/1999 referitoare la însuşirea inventarului bunurilor ce alcătuiesc domeniul public al municipiului Craiova, modificată şi completată. Art.3. Primarul Municipiului Craiova, prin aparatul de specialitate: Serviciul Administraţie Publică Locală și Direcţia Patrimoniu vor aduce la îndeplinire prevederile prezentei hotărâri.”, se arată în proiectul de hotărâre.

Practic ce am spus aseara a devenit oficial astazi . Orice contract incheiat inainte pe perioada de 11 ani este nul .. Acum urmeaza ca Administratia Locala sa faca o licitatie ca apoi firma care castiga  sa realizeze un nou contract care nu poate sa fie facut in exclusivitate pentru ca este un loc public . In acest caz astept ca acel contract cadru sa fie facut publicitatii , astfel oricine care are banii necesari pentru inchirierea noului stadion este liber .

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

One comment

  1. Eu unul nu am nimic impotriva, pe noul stadion sa joace orice echipa care plateste. Ce nu inteleg este faptul ca voi cei care tipati acum nu ati facut acelas lucru si cand mititelu avea exclusivitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
ALDE DOLJ: PRIN GUVERNARE PROMOVAM MASURI LIBERALE

Anisoara Stanculescu, presedinte ALDE Craiova: ”Asta face ALDE pentru români: ne ținem de cuvânt și promovăm măsuri liberale prin actul...

Închide