Primaria Craiova ridica alte 6 masini abandonate

0
118

Primăria Municipiului Craiova anunţă că va continua acțiunile de ridicare a autoturismelor abandonate pe domeniul public, aflate într-o stare avansată de degradare.
Campania de ridicare a mașinilor care prezintă elemente ce pot duce la concluzia că ar putea fi abandonate sau fără stăpân se desfășoară în baza Legii nr. 421/2002, modificată de Legea 97/2020 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ-teritoriale.

Astfel, în perioada următoare de pe raza Municipiului Craiova vor fi ridicate următoarele autoturisme:

1. Autoturism marca Peugeot, de culoare neagră cu număr de înmatriculare DJ.42.EYM, situat pe str. Lămâiței, bl. K. 9;
2. Autoturism marca Peugeot, de culoare albastră, cu număr de înmatriculare DJ.22.JDI, situat pe str. Pascani, bl. A. 1;
3. Autoturism marca Opel, de culoare albă, cu număr de înmatriculare DJ.07.WFN, situat pe str. V.G. Paleolog, bl. 48. B:
4. Autoturism marca Dacia, de culoare albă cu număr de înmatriculare DJ.06.JAT, situat pe str. Deceneu, bl. U. 8;
5. Autoturism marca Dacia, de culoare roșie, cu număr de înmatriculare DJ.97.VWV, situat pe str. Vasilescu Carpen, bl. M. 10. a;
6. Autoturism marca Volkswagen, de culoare galbenă, cu număr de înmatriculare DJ.45.AAA, situat pe str. Rovinari, bl. S. 13.

Serviciul Imagine
Primăria Municipiului Craiova

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.