Primaria Craiova se lauda cu strazi asfaltate ! Doar 10 % din strazi au canalizare pluviala!

0
618

Ploaia este cel mai mare dusman al Administratiei PSD . La cateva zile apare pe reteaua de socializare ca strada X a fost asfaltata si urmeaza strada Y. Nu suntem nebuni sa nu ne bucuram dar parca avem nevoie odata cu asfaltul sa vina si canalizarea . Nu de alta dar Administratia PSD este repetenta la acest aspect . Doar 10 % din strazi au canalizare pluviala . Si noi ne intrebam de ce devine Craiova dupa ploaie Venetia ..

Avem deja 2 atractii “turistice” dupa ce ploua si ne intrebam unde a ajuns tabelul cu cei care fac baie la pasajul din Bariera Valcii. Este sportul craiovenilor liberi ! A doua atractie este Pasajul Universitatii unde cei care doresc sa aiba impact pe retelele de socializare dupa ploaie merg acolo ..

Administratia PSD se poate lauda cu un numar impresionant de strazi care au canalizare pluviala : 86 din 801. O mare realizare avand in vedere investiile facute in Craiova !

Atunci de ce asfaltam ? Daca tot se fac lucrari nu putem odata cu asfaltarea sa se faca si canalizarea pluviala ?

Nu stiu daca am sa primesc raspuns un lucru este clar : actuala Administratie PSD ar ramane repetenta la multe materii ..

Si ca totul sa fie frumos avem o dedicatie pentru Administratia PSD :

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.