Primăria Municipiului Băilești cinstește dragostea în cadrul evenimentului „Nunta de Aur” pentru 32 de cupluri aniversare

0
187

Primăria Municipiului Băilești, cu un deosebit simț al recunoștinței și al aprecierii, a organizat evenimentul special „Nunta de Aur” pentru 32 de cupluri din comunitatea noastră care au împlinit în acest an 50 de ani de la căsătorie. Această ocazie deosebită și emoționantă a adus împreună cuplurile care continuă să sărbătorească o dragoste ce a rezistat în timp.

Evenimentul a debutat cu organizarea unei slujbe la Biserica Sfântul Nicolae, un loc sacru și plin de însemnătate pentru cupluri de-a lungul anilor. Momentul de rugăciune și reculegere a adus o înălțare spirituală în cadrul evenimentului și a reprezentat momentul în care cuplurile au adus în fața lui Dumnezeu recunoștința lor pentru anii petrecuți împreună.

După slujbă, cuplurile noastre au fost invitate de către Primăria Municipiului Băilești să se bucure de un festin culinar la prestigiosul restaurant Royal din localitate. Masa pregătită cu atenție și delicatețe a oferit o atmosferă prietenoasă și confortabilă, pe măsura importanței momentului.

Primarul Municipiului Băilești, alături de echipa sa, a dorit să sublinieze importanța și valorile fundamentale pe care aceste cupluri le-au demonstrat de-a lungul celor 50 de ani de căsătorie.

Primăria Municipiului Băilești își exprimă gratitudinea față de cuplurile aniversare ale căror legături de dragoste și loialitate au devenit un exemplu pentru întreaga comunitate. Aceste cupluri sunt un pilon solid al valorilor familiei și al comunității noastre, și merită sărbătorite și onorate pentru angajamentul ferm pe care l-au arătat de-a lungul timpului.

Ne angajăm să continuăm să sprijinim și să subliniem importanța familiei și a dragostei sincere în Băilești, înțelegând că aceste valori sunt fundamentale pentru dezvoltarea și prosperitatea comunității noastre.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.