Primăria municipiului Calafat anunţă că va aplica tratament cu insecticid miercuri, 7 iulie si joi, 8 iulie

0
189

“În zilele de miercuri – 7 iulie 2021 și joi – 08 iulie 2021 în intervalul orar 07,00 – 11,00 vor fi efectuate stropiri din elicopter deasupra întregului oraș, cu scopul de a combate țânțarii, muștele, purecii, căpușele și alte insecte dăunătoare.

Substanțele folosite și concentrația sunt pregătite de către o firmă specializată. Toate produsele insecticide utilizate au o toxicitate redusă pentru om și animalele de companie, precum și pentru vegetație.

Cu toate acestea recomandarea noastră este să feriți copiii, vârstnicii, persoanele sensibile, persoanele cu probleme de sănătate și alergii, iar dacă există fructe expuse la stropire pe care intenționați să le consumați, spălați-le înainte. De asemenea sfătuim apicultorii să își pună la adăpost familiile de albine, iar persoanele care dețin bălți cu pește să își ia măsurile necesare de precauție.

În caz de condiții meteo nefavorabile, stropirile vor fi reprogramate.” se arata in comunicatul emis de Primăria municipiului Calafat.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.