Home » Administratie » Administratie Craiova » Primaria Municipiului Craiova anunta deschiderea Targului de Craciun Craiova 2017

Primaria Municipiului Craiova anunta deschiderea Targului de Craciun Craiova 2017

Share ..

Primaria Municipiului Craiova anunță deschiderea Targului de Craciun Craiova 2017 pentru data de 25 noiembrie 2017.

Programat să se desfășoare, în acest an, în perioada 25 noiembrie 2017 – 07 ianuarie 2018, Târgul de Crăciun va fi amplasat în Piata Mihai Viteazu din Craiova.

Perioada înscriere: 08 – 17 noiembrie 2017.
Adresa email înscriere: relațiicupublicul@primariacraiova.ro și imaginecv@primariacraiova.ro, cu mențiunea Solicitare înscriere la Târgul de Crăciun din Craiova 2017.
Persoană de contact: dl. George Lungu – Direcția Patrimoniu, Serviciul Urmărire Contracte Agenți Economici.
Telefon: 0251-416.235, interior 330 sau 350.

Acte și informații necesare înscrierii și obținerii Acordului pentru ocuparea temporară a domeniului public:
· Cerere tip pentru acord în vederea ocupării temporare a domeniului public, care poate fi descărcată de pe linkul https://primariacraiova.ro/pozearticole/userfiles/files/Cerere%20ocupare%20temporara.pdf
· Expozantul va menționa în Cerere ce tip de căsuță dorește să ocupe:
1. Pusă la dispoziție de Autoritate sau construcție proprie.
2. Pentru produse alimentare sau nealimentare.
3. La dimensiunea de 3 x 2 m sau 4 x 3 m.
· Copie BI/CI administrator/ împuternicit /al titularului certificatului de producător ori membru înscris în acesta.
· Împuternicire (după caz).
· Fotografii relevante cu standul și produsele, de preferat fotografii de la alte evenimente. Totodată, pentru solicitanții de zonă de food, aceștia trebuie să aibă în vedere că servirea se va face exclusiv pe mese de lemn înalte sau tip butoi și scaune înalte. Se vor accepta doar produse din carne, pește, legume. A se prezenta poze cu mesele și scaunele propuse pentru servire!
· Lista cu tipul și numărul de receptori, puterea instalată a fiecăruia, precum și numărul de ore de funcționare, în vederea calculării consumului de energie electrică.
· Copie după certificatul de Înregistrare la Registrul Comerțului (pt. firme și PFA) sau Certificatul Fiscal (pentru asociații, fundații) sau certificat de Producător, în cazul producătorilor.
· Enumerarea produselor pe care dorește să le comercializeze, în conformitate cu produsele enumerate de Primăria Craiova în anunțul denumit “Criterii de participare comercianți/expozanți – Târg de Crăciun Craiova 2017”.
· FIECARE CĂSUȚĂ SOLICITATĂ TREBUIE SĂ AIBĂ UN SPECIFIC CLAR ȘI BINE DEFINIT, UN PRODUS PRINCIPAL SAU O SINGURĂ CATEGORIE CLARĂ DE PRODUSE.
· ESTE IMPORTANT CA PRODUSELE DE CATEGORII DIFERITE SĂ NU FIE VÂNDUTE ÎN ACEEAȘI CĂSUȚĂ, DE EXEMPLU: JUCĂRII ȘI DECORAȚIUNI DE CRĂCIUN, BIJUTERII ȘI HĂINUȚE PENTRU COPII ETC.
· PRODUSELE CARE NU SUNT SCRISE PE FORMULAR NU POT FI PUSE ÎN VÂNZARE.
· NU ESTE POSIBILĂ SCHIMBAREA ULTERIOARĂ A PRODUSELOR, DUPĂ TRIMITEREA FORMULARULUI.
Metoda de selecție a expozanților/comercianților: primul venit, primul servit dintre cei care respectă criteriile enumerate, cu mențiunea că va fi un număr limitat de comercianți pe fiecare categorie de produs.

Pentru celelalte amanunte vizitati acest link

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Marea Inaugurare platita de partid !

Marea inaugurare a stadionului din Craiova a intrat in linie dreapta iar la nici 24 de ore trebuie sa aducem...

Închide