Primaria Podari buna de plata ! Fondurile europene o problema pentru administratia din Podari …

0
55

Primaria Podari este obligata sa returneze catre bugetul de stat o suma foarte mare reprezentand creante externe Uniune Europeana .. 

Primaria Comunei Podari se afla intr-o situatie incredibila . Va prezentam documentele care atesta datoriile acestei administratii dar si faptul ca nu au dorit sa faca unele lucrari pentru comuna .

U.AT. Comuna Podari a derulat proiectul “Infiintare sisteme centralizate apă si canalizare menajeră in comuna Podari ,jud Dolj in baza unui contract de finantare din anul 2015.
Ulterior , ca urmare a unor verificari efectuate de catre Directia Monitorizare Implementare Proiecte FEDR din cadrul AM POS MEDIU au fost emise procese verbale de constare a neregulilor si constare a cerantelor bugetare in valoare totala de 6.047.079.

Citeste si :  Eurostat a publicat un nou raport despre migratia in tarile UE : 4,4 milioane de oameni in 2017

Aceste procese verbale au fost contestate de catre UAT Comuna Podari , contestatiile fiind respinse ca tardiv formulate condorm deciziilor nr. 295225 , 295226 ,295227 ,295228 ,295229, /23.05.2017 . emise de AM. POS Mediu .

Impotriva acestor decizii a formulat contestatie U.AT. Comuna Podari contestatie ce a facut obiectul dosarului nr. 1027/54/2017 aflat initial pe rolul Curtii de apel Craiova . Prin sentinta Civila nr. 545/2017 a fost admisa actiunea UAT Comuna podari si au fost anulate deciziile mentionate anterior dar, Ministerul fondurilor Europene a formulat recurs impotriva acestei sentinte iar prin decizia nr. nr.663/06.02.2020,definitivă a Inaltei Curti de Casatie si Justitie a fosta admis recursul formulat si , in rejudecare , a respins actiunea formulate de UAT Podari ca fiind neintemeiată.
Astfel ,la acest moment U.A.T. Comuna Podari terbuie sa returneze bugetului de stat, suma de 6.047.079 lei reprezentand creanţe externe Uniunea Europeana.

Citeste si :  Accident cu doua victime in Podari ..

Primaria Podari buna de plata ! Fondurile europene o problema pentru administratia din Podari ... 1

Fondurile europene o problema pentru administratia din Podari … by Bogdan Ciurezu on Scribd

In loc sa acceseze fondurile europene , Primaria Podari a ales sa se imprumute !

Dovada este in documentul atasat ..

Sunt fondurile europene interzise in PODARI ?

 

Datorie Publica Podari by Bogdan Ciurezu on Scribd

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.