Primarul Craiovei face clarificari cu privire la inaugurarea stadionului

0
204

Primarul Craiovei face clarificari cu privire la inaugurarea stadionului 1Mihail Genoiu, edilul Craiovei a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre situația stadionului din Craiova, infirmând zvonurile cum că inaugurarea acestuia ar avea loc pe data de 10 noiembrie așa cum precizase CS U Craiova.

„Sunt două proceduri în lucru, care amândouă trebuie să se întâlnească într-o zi. După ce s-au întâlnit, putem discuta de data inaugurării stadionului. Una este recepția stadionului, la care lucrează o comisie de recepție, în care sunt persoane de la beneficiar, de la toate instituțiile statului implicate – ISC și ISU. Comisia de recepție este suverană, este precum o instanță sau echipa de arbitri, ea stabilește și momentul în care se încheie recepția și felul în care se încheie recepția. Până când această comisie de recepție nu va semna un proces-verbal de recepție, nu putem să discutăm de o dată certă a inaugurării stadionului. Cealaltă procedură este lansată de primărie în privința evenimentului care va trebui să aibă loc. Și această procedură este pe un circuit despre care, la fel, nimeni nu poate să-l zorească sau să-l întârzie și își urmează cursul lui, așa cum prevede legea. În momentul în care aceste două evenimente se finalizează, în secunda doi putem vorbi despre inaugurarea stadionului.

În toată această perioadă, rețineți un lucru: niciodată nu am afirmat o dată certă de inaugurare a stadionuluiAu fost alte structuri și persoane care au declarat. Nu ascund faptul că și noi ne dorim, ca toții craiovenii, ca toți oltenii, să se întâmple cât mai repede. Este o nerăbdare copilărească, dar normală, a fiecărui craiovean, și este și a noastră, să îl vedem inaugurat și să vedem, din nou, echipa pe cel mai frumos stadion din țară, iar lucrul acesta să se întâmple cât mai repede. Dar cu acele mențiuni, în momentul în care totul este pus la punct“, a spus Genoiu.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.