Home » Administratie » Administratie Craiova » Primarul Craiovei face clarificari cu privire la inaugurarea stadionului

Primarul Craiovei face clarificari cu privire la inaugurarea stadionului

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Mihail Genoiu, edilul Craiovei a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre situația stadionului din Craiova, infirmând zvonurile cum că inaugurarea acestuia ar avea loc pe data de 10 noiembrie așa cum precizase CS U Craiova.

„Sunt două proceduri în lucru, care amândouă trebuie să se întâlnească într-o zi. După ce s-au întâlnit, putem discuta de data inaugurării stadionului. Una este recepția stadionului, la care lucrează o comisie de recepție, în care sunt persoane de la beneficiar, de la toate instituțiile statului implicate – ISC și ISU. Comisia de recepție este suverană, este precum o instanță sau echipa de arbitri, ea stabilește și momentul în care se încheie recepția și felul în care se încheie recepția. Până când această comisie de recepție nu va semna un proces-verbal de recepție, nu putem să discutăm de o dată certă a inaugurării stadionului. Cealaltă procedură este lansată de primărie în privința evenimentului care va trebui să aibă loc. Și această procedură este pe un circuit despre care, la fel, nimeni nu poate să-l zorească sau să-l întârzie și își urmează cursul lui, așa cum prevede legea. În momentul în care aceste două evenimente se finalizează, în secunda doi putem vorbi despre inaugurarea stadionului.

În toată această perioadă, rețineți un lucru: niciodată nu am afirmat o dată certă de inaugurare a stadionuluiAu fost alte structuri și persoane care au declarat. Nu ascund faptul că și noi ne dorim, ca toții craiovenii, ca toți oltenii, să se întâmple cât mai repede. Este o nerăbdare copilărească, dar normală, a fiecărui craiovean, și este și a noastră, să îl vedem inaugurat și să vedem, din nou, echipa pe cel mai frumos stadion din țară, iar lucrul acesta să se întâmple cât mai repede. Dar cu acele mențiuni, în momentul în care totul este pus la punct“, a spus Genoiu.


 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
ALDE DOLJ: LEGEA PREVENTIEI ESTE ADOPTATA IN REGIM DE URGENTA

Victor Gogonea, secretar general ALDE Dolj: ”Autoritățile locale ar trebui să ia măsuri din timp pentru promovarea conținutului acestei legi”...

Închide