Home » Administratie » Administratie Craiova » Primarul Craiovei in inspectie pe santierele din oras

Primarul Craiovei in inspectie pe santierele din oras

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, a vizitat marți, 14 noiembrie 2017, câteva din șantierele unde se efectuează lucrări de asfaltare în acest moment: Targul din 1 Mai, Valea Gangului, cartier Rovine și strada Anul 1848.

”Lucrările la asfaltarea platformei unde se află târgul din cartierul 1 Mai avanseaza. Pe o porțiune s-a turnat deja primul strat de asfalt. În paralel se lucrează la borduri și la lucrări de șantier pentru a crea front de lucru utilajelor de la asfaltare.

În Valea Gangului lucrările sunt aproape finalizate. S-au amenajat parcările și trotuarele din zonă și urmează să se toarne asfaltul pe carosabil chiar săptămâna aceasta.

Pe strada Mitropolit Nifon Criveanu din cartierul Rovine s-a turnat asfaltul pe carosabil urmând să se toarne și pe trotuare.

Strada Anul 1848 este în plin proces de reabilitare: în acest moment se lucrează la borduri și trotuare”, a precizat edilul din Craiova.

Curiozitatea noastra este daca domnul Genoiu a mers in Cartierul 1 Mai sa vada bordurile cat de inalte sunt fata de asfalt . Zilnic zeci de masini trebuie sa treaca peste acele borduri care de luni bune sunt abandonate ..

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Consultatii stomatologice gratuite, oferite prin Programul Zambete Colgate, in judetul Dolj

România merită zâmbete Colgate  Consultații stomatologice gratuite, oferite prin Programul Zâmbete Colgate, în județul Dolj București, 14 noiembrie 2017 – Colgate®,înparteneriat cu...

Închide