Primarul Craiovei in inspectie pe santierele din oras

0
269

Primarul Craiovei in inspectie pe santierele din oras 1Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, a vizitat marți, 14 noiembrie 2017, câteva din șantierele unde se efectuează lucrări de asfaltare în acest moment: Targul din 1 Mai, Valea Gangului, cartier Rovine și strada Anul 1848.

”Lucrările la asfaltarea platformei unde se află târgul din cartierul 1 Mai avanseaza. Pe o porțiune s-a turnat deja primul strat de asfalt. În paralel se lucrează la borduri și la lucrări de șantier pentru a crea front de lucru utilajelor de la asfaltare.

În Valea Gangului lucrările sunt aproape finalizate. S-au amenajat parcările și trotuarele din zonă și urmează să se toarne asfaltul pe carosabil chiar săptămâna aceasta.

Citeste si :  Caracatita PSD s-a intins peste CRAIOVA!

Pe strada Mitropolit Nifon Criveanu din cartierul Rovine s-a turnat asfaltul pe carosabil urmând să se toarne și pe trotuare.

Strada Anul 1848 este în plin proces de reabilitare: în acest moment se lucrează la borduri și trotuare”, a precizat edilul din Craiova.

Curiozitatea noastra este daca domnul Genoiu a mers in Cartierul 1 Mai sa vada bordurile cat de inalte sunt fata de asfalt . Zilnic zeci de masini trebuie sa treaca peste acele borduri care de luni bune sunt abandonate ..

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.