Primarul din Calafat a spart digul de aparare al Dunarii ca sa vina pestele in balta sa

0
411

Primarul din Calafat a spart digul de aparare al Dunarii ca sa vina pestele in balta sa 1Primarul PSD al municipiului Calafat, Lucian Ciobanu, garantat, sustinut si promovat de catre cuplul Olguta Vasilescu – Claudiu Manda, a regizat saptamana trecuta o afacere personala cu implicatii incredibile.

Edilul din Calafat detine in apropierea urbei, mai exact in zona Ciuperceasca, o balta de circa 16 ha, chiar pe malul Dunarii. Insa, ca urmare a precipitatiilor din ultima vreme, nivelul Dunarii a crescut foarte mult si exista si acum posibilitatea sa mai creasca. Dar, primarul Lucian Ciobanu a constatat ca in balta sa are doar puiet, ceea ce inseamna ca mai trebuie sa creasca si abia dupa aceea sa vanda pestele.

Citeste si :  Starea de Alerta ignorata de Claudiu Manda ! Chef de chef cu Primarul localitatii Cerat !

Ca atare, vineri, 7 mai 2019, cu ajutorul unui buldoexcavator, acesta a spart digul de protectie al Dunarii ca sa intre apa in balta sa. De ce? Ca sa vina cat mai mult peste din Dunare in balta pe care o detine la Ciuperceasca, fara sa tina cont de faptul ca pericliteaza siguranta malurilor Dunarii si, evident, creste si riscul de inundatii.

Primarul din Calafat a spart digul de aparare al Dunarii ca sa vina pestele in balta sa 2

Ca sa marcheze aceasta realizare, adica spargerea digului ca sa vina pestele de pe Dunare in balta sa, edilul Lucian Ciobanu a facut un chef chiar pe malul baltii, costumat in…Mos Craciun (vezi FOTO). Cam asa a combatut pericolul de inundatii, edilul PSD al municipiului Calafat.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.