Primarul PNL din Oradea , Ilie Bolojan : Cristian Busoi nu are echipament de lider

0
160
Primarul PNL din Oradea , Ilie Bolojan : Cristian Busoi nu are echipament de lider 1
Primarul PNL din Oradea , Ilie Bolojan : Cristian Busoi nu are echipament de lider

Ilie Bolojan : ” Plastic, cei care îl susțin pe Ludovic Orban suntem cea mai mare parte cei care generăm voturi, iar cei care îl susțin pe domnul Bușoi sunt cea mai mare parte cei care consumă voturi de la PNL”

Aflat în Craiova pentru a susţine candidatura liberalului Mario Ovidiu Oprea la primăria Craiova, Ilie Bolojan, unul dintre cei mai importanţi lideri liberali la nivel central şi primar al Oradei din 2008, a explicat care este motivul pentru care a ales să îl susţină pe Ludovic Orban în competiţia internă pentru funcţia de preşedinte al PNL.

„Sunt două elemente importante. Primul se referă la personalitatea candidaţilor, sunt nişte oameni diferiţi. Şi al doilea element este legat de echipele de susţinători.
Legat de candidaţi… Domnul Orban, orice s-ar spune, este un lider al PNL care a crescut singur, care a participat la competiţii electorale, care cunoaşte foarte bine partidul, care are o experienţă administrativă în parlament, ca şi consilier local, viceprimar de capitală, ministru al transporturilor, care îi permite să fie într-adevăr un lider în spatele căruia să te poţi alinia sau cu care să stai umăr la umăr. Domnul Buşoi nu este în această situaţie, deci nu are acest echipament de lider, orice s-ar spune, şi în plus are responsabilitatea, indiferent cât ar încerca să o dilueze unii sau alţii, unor rezultate proaste la organizaţia din Bucureşti. Orice am face noi, dacă vrem să fim un partid performant, trebuie să obţinem rezultate cât mai bune şi în Bucureşti. Altfel, având în vedere populaţia Bucureştiului, te afectează serios.Al doilea element este echipa de candidaţi. Plastic, cei care îl susţin pe Orban suntem, în cea mai mare parte, cei care generăm voturi, iar cei care îl susţin pe domnul Buşoi sunt, în cea mai mare parte, cei care consumă voturi. Şi atunci, primarii sunt oamenii care sunt în prima linie. Echipa din jurul lui Ludovic Orban se bazează, în principal, pe oamenii care au rezultate. Toţi primarii din municipiile reşedinţă de judeţ, cu excepţia domnului Boc, primarul de Cluj, care nu s-a pronunţat şi nu se va pronunţa, dupa cum a spus, sau a domnului Robu de la Timişoara, care dintr-o relaţie personală cu domnul Buşoi merge pe această variantă, îl susţin pe Orban pentru că l-au mai vazut în teren, ştiu ce înseamnă un lider…“, a declarat primarul Oradei.
Acesta a mărturisit că speră ca Orban să câştige competiţia, lăsând de înţeles că, în caz contrar, soarta PNL-ului nu este una tocmai fericită: „Eu sper să câştige echipa Ludovic Orban în aşa fel încât în PNL să conteze foarte mult partea de meritocraţie, partea de rezultate, şi să existe o posibilitate de relansare a partidului nostru, nu neapărat pentru membri PNL, ci pentru România.“

Primarul PNL din Oradea , Ilie Bolojan : Cristian Busoi nu are echipament de lider 2
Primarul PNL din Oradea , Ilie Bolojan : Cristian Busoi nu are echipament de lider

Demn de menţionat este faptul că, din eleganţă, Bolojan a refuzat să discute acest subiect în timpul cionferinţei de presă pentru a nu deturna atenţia de la subiectul principal pentru care se afla la Craiova, candidatura liberalului Mario Ovidiu Oprea. La finalul conferinţei, însă, a răspuns fără ezitare sîntrebărilor care vizau bătălia internă la centru.

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Nicolae Giugea , deputat PNL – PNL se lupta la Bruxelles sa obtina subventii mai mari pentru agricultori, insa ne trebuie si Guvern nou si masuri interne

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.