Primarul PSD, a SEMNAT petitia „Fara penali”! „A fost un gest de bun-simt din partea mea”!

0
458

Primarul PSD, a SEMNAT petitia „Fara penali”! „A fost un gest de bun-simt din partea mea”! 1Primarul orasului Pucioasa, Constantin Ana, a semnat petitia „Fara penali in functiile publice”. S-a intamplat duminica, iar edilul si-a asumat public gestul. Ana si-a indemnat si alti colegi de partid sa faca acelasi lucru.
„Am fost contactat de acesti tineri pentru o discutie legata de initiativa pe care ei o sustin. M-au intrebat daca le raspund solicitarii de a semna initiativa de modificare a Constitutiei “Fara penali in functii publice”. Am acceptat pe loc! De aici si tinuta pentru care imi cer scuze! Dar discutia a fost mult mai complexa. Mi-ar placea ca stimabilii domni (plus o domnisoara) sa relateze intreaga discutie, pentru ca din punctul meu de vedere a fost vorba de mult mai mult decat despre o semnatura”, a declarat Constantin Ana, care a fost contactat de echipa USR.
”Este o actiune fireasca de a sprijni orice actiune cetateanasca. Traim intr-o lume prea dezbinata si a fost un gest de bun-simt din parte mea, cred. Suntem oameni normali si noi, cei din PSD, si vrem sa fim tratati ca atare. Odata ce am facut acest gest vreau sa fiu urmat si de alti colegi de-ai mei de partid. Ce nu s-a spus e ca discutia cu acei tineri a fost mult mai ampla si i-am intrebat daca stiu cu ce se ocupa parlamentarii lor de Dambovita, pentru ca sunt total absenti si nu e normal sa nu te uiti in propria ograda cand ii critici pe toti. Toti membrii care au venit la mine erau USR. E un gest de normalitate si ii indemn pe toti sa realizeze ca nu exista oameni buni si oameni rai, ca PSD-itsii nu sunt altfel de oameni”, a mai spus edilul.
„Nu am nicio emotie. L-am informat pe presedintele organizatiei judetene ca am semnat aceasta initiativa. Ii indemn si pe colegii de partid sa faca acelasi lucru”, a mai spus primarul, intrebat daca nu are emotii ca gestul sau va fi sanctionat de PSD.
Initiativa civica „Fara penali in functii publice” isi propune sa stranga nu mai putin de 500.000 de semnaturi. In acest fel, potrivit legii, initiativa va intra in atentia Parlamentului, cu scopul organizarii unui referendum de modificare a Constitutiei.

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.