Primele 10 tramvaie noi vor circula, în Craiova, din a doua jumătate a lunii martie.

0
622

După 15 martie, craiovenii vor putea călători cu noile tramvaie PESA. Primele 10 dintre cele 17 tramvaie pe care Primăria Craiova le-a achiziționat, vor fi puse în circulație.

Incepând cu data de 15 martie 2023, dată la care Primaria Municipiului Craiova va solicita Consiliului Local darea în concesiune către RAT a primelor 10 tramvaie, ne vom putea bucura toți de călătoria cu acestea!!

„Precizăm că în perioada 01 decembrie 2022 si până în prezent au fost livrate 9 tramvaie, urmând ca al zecelea să ajungă în depoul RAT pe data de 10 martie 2023.
Toate cele 9 tramvaie au recepția calitativă efectuată, recepție ce a putut fi făcută, conform caietului de sarcini, doar după parcurgerea celor 500 km de către fiecare tramvai, rulaj care a putut fi realizat doar pe timpul nopții.
Tot în această perioadă pe toate cele 9 tramvaie s-au instalat echipamentele necesare pentru sistemul de management trafic și eticketing precum și sistemele electronice de achiziție titluri de călătorie.
Mulțumim craiovenilor pentru că au așteptat cu încredere și mulțumim Primariei Craiova pentru permanenta preocupare de îmbunătățire a calității transportului public din Municipiul Craiova!!!
La început de primăvară să călătorim cu tramvaiul și să ne bucurăm de investiții minunate!!!”, arată RAT Craiova.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.