>
Home » Politica » Politica Craiova » Primul mars in memoria Regelui Mihai ! PSD Dolj a adus peste 1500 de persoane in strada !

Primul mars in memoria Regelui Mihai ! PSD Dolj a adus peste 1500 de persoane in strada !

PSD Dolj ne-a aratat inca o data un circ ieftin si de aceasta data aducand din judet foarte multi oameni la acest mars care in prima faza a vrut sa fie miting dar au pus un hastag prea greu #ajunge ..

De la ora 10 cand am intrat live pe pagina de facebook am putut observa cum sosesc langa Primaria Craiova , ordonati ca la scoala si dotati cu 3 garoafe rosii impreuna cu o candela, asteptau sa fie scosi din Primarie cei care conduc acest partid . Din Craiova au fost maxim 400 de persoane iar restu au fost adusi din comunele in care PSD detin primaria si cum se poate vedea de pe transmisiunea live este faptul ca la terminarea lor nu stiau unde sa ajunga ..

A venit si momentul in care la un semn au inceput sa porneasca spre statuia Regelui Mihai iar atunci au strans randurile si au inceput cu florin in brate sa mearga usor catre statuie . In primul rand al coloanei putem vedea toata conducerea PSD Dolj , PSD Craiova dar si Ministra Muncii , Lia Olguta Vasilescu care a dat un interviu dragut dar totusi un pic … plin de sens avand in vedere ca partidul in care este inscrisa a intors spatele Regelui Mihai ..

“Două decrete semnate de Regele Mihai I în anul 1947- cel de înființare al Universității din Craiova și cel de înființare al Filarmonicii Oltenia reprezintă pretextul ca PSD Dolj să aducă în Craiova pe reprezentanții forurilor de conducere a partidului la o adunare comemorativă. Majoritatea consideră evenimentul de la Craiova , organizat în data de 10 decembrie 2017 ca pe o dovadă de ipocrizie, din partea partidului care s- a împotrivit refacerii legăturii Regelui cu țara pe care a condus- o intr- una dintre cele mai tulburi perioade din istorie și pe care a iubit- o mai presus de propria ființă. .Există destule motive să fie interpretat în acest mod, mai ales dacă ne gândim că pe data de 9 decembrie 2017 , PSD- ul doljean intentionase să organizeze în Bănie un miting de proporții împotriva statului paralel care nu lasă pe Olguta si pe ai săi să- si pună în aplicare planul de guvernare! Miile de pesedisti care depun coroane de flori la statuia Regelui Mihai , amplasată lângă Universitatea din Craiova, în semn de omagiu oferă românilor un spectacol tragico – comic de recuperare a istoriei unui oraș legată strâns de istoria Casei Regale românești. Doar la câteva străzi distanță de locul de desfășurare a adunării se află Casa primarului Nicolae Romanescu care și- a deschis porțile regelui Carol I. ..Și Eugeniu Carada ,primul guvernator al Băncii Naționale a României,susținător discret al regalității tot din Craiova a pornit. Am ajuns să- i vedem pe cei care, cu ani în urmă aruncau cu noroi în Regele Mihai, aliniați în spatele Olgutei Vasilescu si lui Sorin Manda, mergând în liniște, cu brațele încărcate de flori si inimile împăcate c- au făcut cum partidul le-a ordonat. Chiar de nu vor recunoaște în veci, ceva , ceva tot s- a mișcat ..în conștiința lor….Sunt si ei craioveni si istoria orașului unde trăiesc , adusă din nou la viața, odată cu moartea Regelui Mihai îi va determina să înceapă să pună întrebări. Mai întâi timid, apoi din ce în ce mai curajos… Și atunci, gata cu impostura, minciuna și ipocrizia! Ajunge!” a spus Diana Neamtu pe facebook .

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !
Citește articolul precedent:
CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2017: Cine sunt cei patru concurenţi care se bat în FINALA VOCEA ROMANIEI 2017

CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2017: Telespectatorii au avut parte de un show de exceptie si voci de milioane in semifinala sezonului...

Închide