Prioritatea actualei coaliţii de guvernare o reprezintă investiţiile! Orban şi Dragu s-au întâlnit cu reprezentanţii IVECO ..

0
95

Preşedinţii Camerei Deputaţilor şi Senatului, Ludovic Orban şi Anca Dragu, s-au întâlnit vineri cu reprezentanţii IVECO. Aceştia au transmis că prioritatea coaliţiei de guvernare o reprezintă investiţiile care sunt şansa de dezvoltare a României.

„Am avut, astăzi, la Parlament, împreună cu preşedintele Senatului, Anca Dragu, o întâlnire cu reprezentanţii IVECO, o companie care a decis, într-o perioadă dificilă, legată de pandemia de coronavirus, să investească în ţara noastră.

Eforturile guvernului PNL de a menţine economia românească pe un trend ascendent au avut ca efect pozitiv încrederea investitorilor de a-şi lansa noi proiecte în România.
Am apreciat faptul că IVECO a început, recent, construcţia unei fabrici de camioane în Dâmboviţa, unde va asambla camioanele pentru armata României, o investiţie de aproximativ 50 de milioane de euro, şi care va crea în primă fază 200 de locuri de muncă directe în această capacitate de producţie.
Am fost bucuros să aflu de la reprezentanţii companiei că doresc să îşi intensifice prezenţa în România, inclusiv prin deschiderea unui Birou Regional în ţara noastră.
Prioritatea actualei coaliţii de guvernare o reprezintă investiţiile, singura şansă de dezvoltare a României”, a scris Ludovic Orban vineri pe Facebook.
STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.
Citeste si :  Moţiunea de cenzură va fi dezbătută şi votată luni, de la ora 14.00

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.