Probleme la votul de investire a Guvernului Orban. Cei 6 parlamentari carora nu le functioneaza cartelele

0
384

Presedintele de sedinta, Alina Gorghiu, a anuntat, luni, in plenul Legislativului, ca sunt sase parlamentari carora nu le functioneaza cartele de vot – Calin Popescu-Tariceanu, Kelemen Hunor, Alexandru Baisanu, Lavinia Cosma, Mihai Ruse si Ioan Simionca.

Gorghiu a facut acest anunt dupa ce a supus la vot programul de lucru si ordinea de zi si s-au inregistrat la votul electronic 223 de voturi „pentru” si unul impotriva, scrie Agerpres.

„Constat ca sunt trei colegi in sala carora nu le merg cartelele de vot. (…) Constat ca nu va merge cartela, doamna Harau. Vad ca si domnul presedintele Kelemen este in situatia de a vota cu mana sus. (…) In aceasta situatie sunt domnul Baisanu, domnul Calin Popescu-Tariceanu, Lavinia Cosma, domnul Ruse, domnul Simionca si domnul Kelemen Hunor. Inteleg ca la doamna Harau s-a rezolvat”, a spus Alina Gorghiu.

Ea a supus din nou la vot programul de lucru si ordinea de zi a sedintei de investire a Guvernului Orban si s-au inregistrat la votul electronic 228 de voturi „pentru”, iar cei sase parlamentari au votat cu mana. Ca urmare, presedintele de sedinta a anuntat ca se constata un cvorum de 234 de parlamentari.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.