Home » Actualitate » Actualitate Craiova » Problemele cu care se confrunta studentii in timpul facultatii

Problemele cu care se confrunta studentii in timpul facultatii

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Problemele cu care se confrunta studentii in timpul facultatii

Cei mai frumoși ani din viața fiecărui om sunt cei de studenție. Studenția aia adevărată, când stai la cămin sau cu chirie, pentru că doar atunci te poți numi student. Ai devenit matur, independent și responsabil, dar asta doar așa, de conjungtură, pentru că în suflețelul tău ești încă un copil. Viața ta devine o poveste continuă, pentru că cele mai grozave petreceri sunt în sesiune și capeți abilitatea aia drăguță de a face proiectele pe un semestru în 24 de ore. Era cât pe ce să uit de zilele alea mirifice, când ajungi în ultima săptămână din lună sau poate mai devreme și dai search pe Google: „ Cum să trăiești o săptămână cu 5 lei?”
 În general, noi studenții avem două probleme: Prea puțini bani și Prea multe teme. Am zis și eu să dau o tură prin cămin și pe la facultate (că da, uneori mai trebuie să merg și la cursuri…) să văd ce mai fac colegii mei și ce-i neliniștește.

 

Ecaterina, Facultatea de Drept.

Una dintre problemele cu care mă confrunt, e prețul mare la cărțile de specialitate.

 

 Olga, Marketing

Trezitul pentru a merge la primul curs, la 8 dimineața, e o teroare. Unde mai pui și profesorii care vorbesc prea repede, iar tu ești încă undeva acasă, în pat.

 

Elena, IT

Orarul cu multe ochiuri, care nu e zilnic de la 8:00 dimineața până la 15:00 spre exemplu, fapt ce nu îmi permite să-mi găsesc un job part-time.

 

Cristina, Jurnalism

Ca studentă mă confrunt uneori cu probleme financiare, pentru că oricât de mulți bani nu aș avea, nu am învățat să-i gestionez corect, încă. Mai sunt și momente de melancolie, când îmi e dor de casă, de familie și prieteni, aș vrea să plec și să nu mă mai întorc niciodată aici, dar apoi mă trezesc la realitate.
Andreea, Litere

Sunt prea multe teme și prea mult de învățat. Profesoara de franceză cere să citim  o carte în franceză, iar cea de engleză-în engleză. Eu când mai respir și dorm?

Sorin, IT

Mie mi-e dor de casă.

În cele din urmă, aproximativ toți studenții au aceleași probleme. Mie, spre exemplu, îmi plac mult zilele alea când nu e apă caldă, când e prea aglomerat în cameră sau e gălăgie pe hol. Mai nou s-a mutat și iubitul uneia dintre colege cu noi și ne-am certat. De când stau la cămin, hainele mele au căpătat un parfum aparte, de mâncare. Ușa care se blochează mereu și coada de dimineață la duș, la care se mai adaugă chiuveta care se înfundă o dată la două zile-o feerie.
Și să vă mai zic ceva la final, ar trebui să putem trece in CV-u expreiența dobândită trîind la cămin, e cea mai bună recomandare dintre toate.


 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

One comment

 1. Marian

  Trist dar adevarat din pacate !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Noaptea Muzeelor 2017 la Craiova

Sâmbătă, 20 mai 2017, are loc Noaptea Europeană a Muzeelor, eveniment în cadrul căruia mii de muzee și instituții culturale...

Închide