Procurori din Parchetul General, protest cu banderole albe la bilantul Ministerului Public

0
700

Procurori din Parchetul General, protest cu banderole albe la bilantul Ministerului Public 1Protest cu banderole albe la bilantul Ministerului Public! Procurorii Romulus Varga si Ion Sandru au venit miercuri cu banderole albe la sediul Cercului Militar, in semn de protest fata de OUG 7 pe legile justitiei.

„E un simbol al protestului nostru, stiti motivele. Durata ramane de vazut. Luam in calcul forme de protest care vor fi necesare, inclusiv suspendarea activitatii. Nu este ilegala suspendarea activitatii, este o forma de protest permisa de lege”, a declarat Romulus Varga, sef Sectia de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Ministerului Public.

La prezentarea raportului privind activitatea desfasurata in 2018 de Ministerul Public participa Klaus Iohannis, Calin Nistor, Cristina Tarcea, Marius Iacob si Iulian Dragomir. De asemenea, ambasadorul Hans Klemm a ajuns la bilantul Parchetului General.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.