Home » Actualitate » National » Profi face un apel catre toti clientii sai: Sunt rugati sa duca aceste produse inapoi!

Profi face un apel catre toti clientii sai: Sunt rugati sa duca aceste produse inapoi!

Asa cum am spus in articolele trecute , Produsele congelate “Greenyard” din Ungaria, sursa de contaminare cu Listeria, au fost distribuite si in Romania iar azi va prezentam un apel al magazinului Profi pentru toti clientii careu au achizitionat aceste produse din incinta unitatilor sale .

Ca o masura de precautie fata de scandalul care a explodat zilele acestea in presa, retailerul roaga toti clientii sa duca inapoi fructele si legumele congelate. Sunt vizati toti cei care au cumparat capsuni congelate, visine, mazare, fasole si amestec mexican de legume.

Citeste si :  Mazare n-a plecat de capul lui! S-a intalnit cu Dragnea acum doua saptamani!

Magazinele Profi recheama produsele „Fruit Stawberries” (capsuni congelate FELCO), „Fruit Cherries Pitted” (visine congelate FELCO), „Mix Mexican Nº3 HG” (GRADENA Amestec Mexican), „Risotto PL GRADENA” (GRADENA Amestec Mexican cu Orez) si „Risotto PL GRADENA New” (GRADENA Amestec Mexican cu Orez). Produsele pot fi returnate la magazin insotite de bonul de casa, urmand sa fie returnata contravaloarea lor.

Reprezentantii anunta ca produsele nu sunt contaminate cu Listeria, dar fac asta ca o masura de precautie.

Citeste si :  Mare atentie romani ! Produsele congelate "Greenyard" din Ungaria, sursa de contaminare cu Listeria, au fost distribuite si in Romania

De altfel, mai multe produse congelate au fost deja retrase din magazinele din Romania, dupa cazurile de contaminare cu listeria in Europa, desi nu s-au gasit urme de aceasta bacterie.

Produsele congelate de la Greenyard, responsabile de infectarea cu listeria, erau distribuite si in Romania.

Lasa un comentariu aici !
Ajuta si tu Jurnal de Craiova!

About Ciurezu Marian Bogdan

De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.