Programul de ridicare a deșeurilor, din nou decalat

0
835
Programul de ridicare a deseurilor, din nou decalat
Programul de ridicare a deseurilor, din nou decalat

SC Salubritate Craiova anunță abonații persoane fizice și juridice că graficul de ridicare a gunoiului va fi decalat, desfășurarea activității urmând să fie asigurată în funcție de programul de acces în rampă stabilit de SC Eco Sud SA, operatorul Depozitului Ecologic Mofleni.
„Ca urmare a restricționării accesului autogunoierelor aparținând SC Salubritate Craiova SRL în Depozitul Ecologic Mofleni, în data de 21.10.2016, începând cu ora 07.00, SC Salubritate Craiova SRL, în calitate de operator care are delegată activitatea de colectare și transport a deșeurilor în municipiul Craiova și celelalte unități administrativ-teritoriale memb

re ale Asociației Salubris Dolj, anunță abonații persoane fizice și juridice că graficul de ridicare a gunoiului va fi decalat, desfășurarea activității urmând să fie asigurată în funcție de programul de acces în rampă stabilit de SC Eco Sud SA, operatorul Depozitului Ecologic Mofleni.

Precizăm faptul că SC Salubritate Craiova SRL a fost notificată de SC Eco Sud SA în data de 20.10.2016 cu privire la faptul că, în data de 21.10.2016, „recepția deșeurilor va fi temporizată începând cu ora 7”, în notificare menționându-se faptul că, în cursul zilei de 21.10.2016 „vor fi finalizate lucrările de acces la noua rampă de transfer, menite să asigure optimizarea spațiului de depozitare din celula 5”.
SC Salubritate Craiova SRL își cere scuze abonaților afectați pentru disconfortul creat de această disfuncționalitate și asigură clienții că depune eforturi pentru asigurarea continuității serviciului, conform prevederilor contractului de delegare a gestiunii încheiat cu Asociația Salubris Dolj”, anunţă SC Salubritate Craiova SRL într-un comunicat de presă.

In curand Jurnal de Oltenia va demara foarte curand o analiza a celor intamplate la Groapa de Gunoi pentru ca din unele surse sunt multe neclaritati care echipa va incerca sa scoata la lumina multe lucruri „ascunse” in gunoi .

Abia am demarat acest proiect dar in curand venim cu stiri interesante iar o problema este aceasta groapa care a fost foarte comentata in mediu online iar noi nu facem altceva decat sa va informam !

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.