Proiectul Reabilitare,consolidare și dotare Scoala Gimnaziala Teasc aproape de final!

0
444

Primarul comunei Teasc a prezentat pe reteaua de socializare cateva fotografii de la Scoala Gimnaziala Teasc. Marin Nitu spune ca este un proiect de suflet si ca in curand elevii se vor bucura de cele mai bune dotari ..

,,Reabilitare,consolidare și dotare scoala Gimnaziala Teasc ,, proiectul meu de suflet , proiect a cărui destinație sunt copiii noștri este pe ultima suta de metri.

In majoritatea spatiilor s-a făcut și curățenia și se pregătesc materialele pentru dotările cu echipamente și mobilier în vederea efectuării recepției finale a lucrărilor și predarea spre folosință elevilor.

In spațiul exterior se fac ultimele pregătiri pentru amenajarea curții exterioare.Cu certitudine va merita deranjul și așteptarea .Nu numai că în noua școală vor avea condiții de cea mai bună calitate pentru procesul de învățământ ci și de sport și cabinet psihologic.

Terenul de sport , sala de sport vor contribui la dezvoltarea armonioasă a copiilor și nu în ultimul rand aceștia nu vor mai fi nevoiți sa meargă în curte la toaletă.”,a scris Marin Nitu pe reteaua de socializare.

Proiectul Reabilitare,consolidare și dotare scoala Gimnaziala Teasc aproape de final!
Proiectul Reabilitare,consolidare și dotare scoala Gimnaziala Teasc aproape de final!
s

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.