Prokinetic – 8 ani ! Interviu cu Burileanu Horia Alin ..

0
107

Prokinetic - 8 ani ! Interviu cu Burileanu Horia Alin .. 1Prokinetic a ajuns la 8 ani ! Cu aceasta ocazie am realizat un interviu in exclusivitate cu Burileanu Horia Alin pentru cei care citesc Jurnal de Craiova . Cu aceasta ocazie spunem si noi La multi ani ! A inceput cu doar 3 colegi iar acum este impreuna cu o mare familie care impreuna formeaza Prokinetic .

Jurnal de Craiova : Cum a fost in cei 8 ani ?

Burileanu Horia Alin : La inceput ca in orice chestie . Foarte greu si foarte timid avand in vedere ca m-am intalnit eu impreuna cu 3 colegi , am mers inainte cu speranta ca va fii un punct rosu la kinoterapie pe harta Craiovei si incet acest punct rosu s-a transformat intr-o chestie mult mai mare decat ne asteptam fiecare dintre noi . Secrete prea multe nu sunt decat extrem de multa munca, dar munca care a fost decat in bunastarea pacientului nostru .

Jurnal de Craiova : Ai avut destul de multi oameni cunoscuti care au apelat la Prokinetic . Cum a fost cu experienta cu ei ? Cu fiecare ai avut o experienta aparte sau problemele au fost diferite .

Burileanu Horia Alin : In fiecare zi din viata mea am avut norocul sa ma intalnescu cu oameni de o valoare mult mai mare pentru societate si comunitate . Sunt 8 ani de cand ma vad in fiecare zi cu fel si fel de pacienti chiar si acum am emotii la fel ca in prima zi . Tot timpul cand aud ca vine cate un jucator , cand aud ca vine cineva cunoscut am exact aceleasi emotii pe care le-am avut acum 8 ani . Nu sa schimbat cu absolut nimic emotia intalnirii cu un pacient din sport sau un pacient din media . La acest capitol timpul nu a reusit sa ne schimbe si in continuare lucram cu ei zic eu mult mai atent, mult mai ponderat , mult mai timid.

Citeste si :  Isidor Raducea : "Noi trebuie sa informam in fiecare luna despre activitatea noastra"

Prokinetic - 8 ani ! Interviu cu Burileanu Horia Alin .. 2

Jurnal de Craiova : Au fost cateva persoane care au avut rezultate miraculoase pentru ca am urmarit activitatea ta . Care a fost secretul avand in vedere ca dupa 2-3 saptamani oamenii au venit intr-o situatie destul de grea la tine iar scurt timp si-au rezolvat problemele ?

Burileanu Horia Alin : Protocolul de tratament pentru fiecare din pacienti este indivizualizat . Fiecare om are un protocol personalizat de tratament in ceea ce priveste patologia lui . Secretul este defapt al pacientului . Al nostru ca si terapeut noi suntem niste dirijori pana la urma in evolutia lui si in trecerea timpului ca si o calitate mai ridicata . Unul dintre pacientii foarte bine cotati cu care am avut rezultate foarte bune cu el a fost Nicusor Bancu iar secretul este foarte simplu: 5-6 ore pe zi de recuperare . Asta nu suporta orice pacient iar nu cu toti poti sa ai aceleasi rezultate .Cei care au mers extraordinar de bine au fost pacienti care au muncit foarte mult cum este si cazul lui Ionut Dragusin cum sunt multe alte cazuri si sunt de ordinul sutelor de cazuri care au mers foarte bine pentru ca au muncit extraordinar de mult.
Noi nu am facut altceva decat sa le personalizam programul de recuperare care sa ii asigure ca peste 2-3 luni ,depinde de afectiunea pe care o au,sunt inapoi in practicarea sportului de performanta la acelasi nivel la care au iesit din sportul de performanta .

Articolul continua dupa recomandari
Citeste si :  Fotbal : Robert Raducanu , jucatorul echipei Universitatea Craiova este noul "Neymar" din Banie

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Practicare sportului pentru ei este o placere . Recuperarea nu este tot timpul aceeasi placere pentru ca trebuie sa o faci de 2 ori mai mult decat faci sportul la nivelul la care erai inainte de accidentare .

Jurnal de Craiova : Daca ai inceput cu 3 colegi dupa 8 ani cati oameni sunt prezenti in proiectul Prokinetic ?

Citeste si :  Fotbal / Salih Jaber , fost jucator al FC U Craiova : "Oricand vin cu inima deschisa si cu mare placere"

Burileanu Horia Alin :  Suntem aproximativ 35 de oameni in echipa, asa echipa cu tot cu medici si personalul care se ocupa in spatele intregului proiect, sunt oamenii care se ocupa de partea de online , sunt oamenii care se ocupa de contabilitate sunt mult mai multi . Tot timpul apar oportunitati noi,tot timpul apar studenti care au sansa lor ,foarte multi dintre ei raman in interiorul echipei noastre, foarte multi dintre ei ne parasesc .

E o evolutie a lucrurilor si o migratie a fortei de munca care nu o poate oprii nimeni si nici nu este acesta obiectivul . Produsele Prokinetic de pana acum sunt peste 100 ca si terapeuti . Noi aici suntem un nucleu extraordinar de bun care tot timpul sunt intre 32 si 36 de terapeuti .

Jurnal de Craiova : Unde te vezi peste 2 ani de zile ?

Burileanu Horia Alin : Ca intotdeauna visez in continuare . Nu-mi fac planuri , nu avem decat sa mergem inainte , nu avem decat sa muncim si sa ne rugam la sanatate. Important este sa prestam servicii de calitate sa mergem in acelasi sens chiar daca mergem mai repede , chiar daca mergem mai incet.

 

Lasa un comentariu aici !
Da-i o nota !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.